Sadowsky og B.C. Rich

Just-A-Nut
Just-A-Nut

Produktet ble i sin tid utviklet av Warwick for bruk på deres basser, nå tar Just-A-Nut også turen over til Sadowsky, som velger å bli partner med Warwick når det gjelder det produktet. Det er snakk om Just-A-Nut III, og det er et produkt som de mener vil skille mellom en god bassgitar og en perfekt bassgitar. Om akkurat det må jo den enkelte bruker finne ut ved å gå den veien for sin egen del. Når det kommer til intonasjon og spillbarhet er sadelen en viktig del å sjekke ut. Sadowsky presenterer Just-A-Nut III – en enkel men meget god ide ifølge Roger Sadowsky. Det er ti ulike versjoner av den nyeste generasjonen med sadler tilgjengelig med ulike bredder for fire- og femstrengs basser, venstre- og høyrehendte, for basser med og uten bånd.

Just-A-Nut

Sadowsky Parts Just-A-Nut III, og hva det handler om – justerbare for elektriske bassgitarer, passer for basser med bånd og fretlessbasser. Produsert av Hvit Tedur (en lineær polyfenylen med sulfid), tre bredder for firestrengs basser 1,46, 1,56 og 1,75 tommer. For femstrengs basser i enten 1,77 eller 1,88 tommer. Justerbare høyder fra cirka 0,15 til 0,21 tommer (målt på innsiden av sadelslottet, for firestrengs basser. For femstrengs basser er det 0,17 til 0,24 tommer som gjelder, målt fra innsiden av sadelslottet. Høyden er justerbar ved hjelp av hex-skruer. Inkluderer topp, baseplate og en 0,9 mm Hex-nøkkel. Det er verdt å notere seg at om sadelen skulle være for høy for instrumentet, kan høyden på Just-A-Nut III bli redusert ved å slipe vekk opp til en millimeter for å sikre en presis tilpasning og stabilitet både opp og ned.

Just-A-Nut III vil være tilgjengelig fra starten av august, mens venstrehånds versjonen vil være tilgjengelig fra midten av august. Prisen er satt til et sted fra Euro 23,50 til 26,50. Mer info finner du her – https://shop.warwick.de/en/brands/sadowsky-parts – hvor alt er tilgjengelig i nettbutikken.

B.C. Rich Shredzilla

Og fra W-Music Distribution kan det opplyses at de nå har overtatt agenturet for B.C. Rich i Europa, eller for i alle fall Tyskland, Østerrike, Sveits, Benelux, Polen, Tsjekkia, Slovakia, Danmark, Sverige, Norge, Litauen og Estland. Det betyr at alt av gitarer, basser, kofferter, gigbagger og annet er tilgjengelig nå for disse markedene.

B.C. Rich Shredzilla

«Designed by shredders – for the shredders!” er slagordet til B.C. Rich, og det er seks ord som de har levd opp til siden de først dukket opp på markedet. Ambisjonen var å skape de beste gitarene for rock, hard og heavy rock og metal, og det til en så hyggelig pris som mulig. Det er ikke bare mulig å høre hva disse instrumentene kan levere, men kan faktisk også se det, ifølge B.C. Rich, og akkurat det er de temmelig sikre på. Produktserien i dag representerer på mange måter en best-of liste gjennom femti år, hvor hver eneste modell nylig har blitt revidert og brakt opp til det beste av det man kan levere i dag. Alle modellene blir produsert i Korea. De tre hovedseriene Legacy, Extreme og Prophecy kan tilby en noe nær uendelighet av opsjoner og variasjoner når det kommer til tresorter, finisher, isenkram og pickuper.

Nært på innlegg

Shredzilla kan fortjene en noe grundigere presentasjon siden det er den siste modellen i utvalget. Det er mer enn 25 varianter av den modellen tilgjengelig. Det de alle har felles er B.C. Richs gjennomgående halsdesign, dype cutaways og den slanke halsen som er bygd for fart. Tre ulike stoler er tilgjengelig til denne modellen, en Hipshot stol, et Floyd Rose Tremolo System eller en Evertune stol. Og i det tilfellet seks strenger ikke er nok – så er det sju- og åttestrengs modeller som bare venter på å bli tatt i bruk.

B.C. Rich Shredzillas

De anbefalte utsalgsprisene fra W-Music Distribution er fra Euro 1596 til Euro 1749. Mer info finner du her – https://bcrich.com/ – og mer om distribusjonen finner du her – https://shop.warwick.de/ – resten er egentlig bare opp til deg.

Legg inn en kommentar