Marshall og BR Remote med PT hode

CV-PT-HEAD

De små videokameraene fra Marshall Electronics har blitt brukt på svært mye under den siste tida, og for strømming har de viset seg helt ypperlige. De er små, og med det svært enkle å plassere. At de også kommer med en rekke egenskaper som profesjonelle setter pris på har heller ikke vært negativt for dem. En begrensning de har hatt har vært mangelen på muligheter for å styre bevegelsene til disse kameraene, noe man har funnet i alt av såkalte PTZ kameraer. Akkurat det kan Marshall Electronics nå annonsere at de kan adressere – noe som har blitt gjort mulig gjennom et samarbeid med BR Remote.  De har designet et mikro P/T hode for Marshalls kameraer, CV-PT-HEAD, og dette er et hode som er kompatibelt med alle kameraene i 500-serien til Marshall Electronics, inkludert CV503, CV503-WF, CV506, CV506-H12, CV565 og CV 566.

«BR Remote gjør meget fine høyteknologiske fjernstyrte hoder for film og fjernsyn, og med dette samarbeidet løftes styrken til begge firmaene til å skape et virkelig unikt pan og tilt miniatyrhode,» sier Tod Musgrave, direktør for kameraer hos Marshall Electronics. «Teamet hos BR Remote var veldig fine å jobbe sammen med og vi er virkelig imponert over det endelige resultatet og hvordan det interagerer med våre miniatyrkameraer. CV-PT-HEAD kamerasystem kan rommes i håndbaken din, og når den benyttes sammen med CV-MICRO-JYSTK så slippes strøm og styring fram til kameraet gjennom bruk av Lemo til Hirose kabelen som er inkludert i boksen. Vi er klart motiverte til å inkludere også flere og flere kameramodeller i ulike konfigurasjoner så vel som å forsere samarbeidet med høyst kapable designere som kan være med på å videreutvikle verdien i de enkelte kameramodellene fra Marshall Electronics.»

CV-PT-HEAD er rundt ni centimeter høy og fem centimeter bred, noe som er med på å skape et av de minste pan og tilt mekanismene tilgjengelig på markedet i dag. CV-PT-HEAD kommer dessuten med en IP65 gradering når det gjelder vanntetthet, noe som betyr at den er støvtett og beskyttet mot vann under press fra enhver vinkel. Når man setter den sammen med Marshalls vanntette CV503-WP kamera, får man sammen med CV-PT-HEAD en utmerket bevegelig kameraposisjon som kan plasseres ute i våte og møkkete miljøer. Det er en innebygd strømforsyning for kamera som leverer en konstant 12 volts forsyning til kamerakontakten så vel som kontrolldata for kameraet. Inngangsvolten er fra 12 til 35 volt, noe som gjør det mulig for operatører å strekke opp til 3000 fot med en vanlig firepinns XLR kabel. Unikt for det lille hodet er at inngangskontakten for strøm og kontrolldata befinner seg på den faste basen. Dette gir litt bedre frihet til bevegelse, med kamerakontakten på den bevegelige delen med kameraet.

HEAD med styringsenhet

«Etter hver som kameraer ble mindre ble det helt åpenbart at vi trengte et mindre hode,» sier David Bradley, utviklingsdirektør hos BR Remote. «En av de virkelig fine tingene med å jobbe sammen med Marshall var at vi var i stand til å produsere et produkt som treffer våre respektive kunders behov. Vi benytter oss fortsatt av våre egne erfaringer og de samme kvalitetene som er bygd inn i alle våre andre P/T hoder, bare nå i en litt mindre versjon. Hovedfordelen med å benytte seg av Marshall er den høye kvaliteten på bilde og design, og ikke minst hvordan de opererer i dårlig lys. Denne nye løsningen styrer alle parameterne uten behov for en sekundær styringsenhet og kjører på IP eller fiber slik at det kan integreres inn i de fleste eksisterende infrastrukturer.»

For en sømløs plugg-og-spill så kan operatører benytte seg av Marshalls CV-MICRO-JYSTK styringsenhet (selges som ekstrautstyr) med en tommelstyrt joystick-styring. Dette er, ifølge Marshall Electronics, muligens den minste og mest kosteffektive joysticken som noensinne er produsert. CV-MICRO-JYSTK tilbyr stor fleksibilitet via en ultraliten pakke. Med dette får man et alternativ, eller et tillegg til, de vanlige PTZ-løsningene som finnes på markedet i dag, med den store fordelen at dette er en løsning som lattere kan posisjoneres i posisjoner hvor man ønsker maksimal diskresjon og ikke minst fleksibilitet. Marshall Electronics håndteres av Video 4 i Norge, bare så det er nevnt. Vil du vite mer om Marshall Electronics kan du tar turen til – http://www.marshall-usa.com/ – hvor all informasjon foreligger.

Legg inn en kommentar