Kala U-Bass, Cajon og Ukuleler

Kala U-Bass front
Kala U-Bass rygg
Kala U-Bass burl front
Kala U-Bass burl rygg

Og fra starten av august begynte Kala å skipe ut fire nye U-Bass modeller. De kommer i et utvalg med utsøkt tre, en slående finish, elektronikk ombord og en Deluxe gigbag. Så når du får den i hånda er det bare å marsjere direkte på jobb.

Kala U-Bass spalted lønn front
Kala U-Bass spalted lønn rygg
Kala U-Bass zebra front
Kala U-Bass zebra rygg

Spesifikasjonene er som følger – Det er snakk om en akustisk-elektrisk U-Bass med en skalalengde på 20 tommer (eller 508 mm om man vil). Den totale lengden på dette instrumentet vil være 29 tommer (736 mm). Lokket, ryggen og sidene er gjort av mønstret lønn, Zebratre, krøllet Tamo ask eller Bambus. Halsen er gjort av mahogni, valnøtt, bambus. Gripbrettet har seksten bånd. Gripbrettet er av rosentre, valnøtt eller bambus. Sadelen er en GraphTech NuBone mens stolen er gjort av kompositt. Stemmeskruene har sort finish, instrumentet en silkematt finish. Den blir levert med Aquila Thunderblack strenger, aktiv U-Bass elektronikk og som sagt også en Deluxe gigbag. Prisene i Europa vil lande på Euro 349 for hver, men hvor den av Zebratre vil gå for Euro 289. Andre detaljer vil dere finne hos Kala – https://kalabrand.com/ – hvor hele modellutvalget deres blir presentert.

Kala Cajon ibenholt

Kala velger også å ta for seg et litt annet segment også – de presenterer en serie Cajon. For de som ikke vet det er en Cajon et enkelt boksinstrument for perkusjon med opphav fra Peru. Det kan spilles med hendene, fingrene, visper eller trommestikker. Kala Cajon benytter seg av gitarstrenger som er spent opp på baksiden av frontplata, noe som er med på å gi en skarptrommeaktig effekt for utøkte perkusjonsmuligheter.

Kala Cajon lønn

Spesifikasjonene for Kala Cajon er som følger – Boksen av bjørk eller zebratre. Frontplaten er av Ibenholt, mønstret lønn eller zebratre. Gitarstrenger som er spent opp på baksida av frontplaten skaper en illusjon av skarptromme. Den er utstyrt med føtter som gjør den stabil på alle gulv. Dimensjonene er 292 mm bred – 305 mm dyp x 469 høy. Vekta er 3,4 kilo. Den kommer med en bag og en nøkkel for justering av strengene.

Kala Cajon zebra

Prisen i for en Kala KP Cajon i Europa er satt til Euro 179, den av zebratre går for 189.

Kala Dawn Patrol ukulele
Kala Far Out ukulele
Kala Riptide ukulele

Også tilgjengelige fra starten av august var en ny serie med Kala Surf Ukuleler. De kommer med en frisk design og, ifølge Kala, en perfekt lyd for de perfekte bølgene. Det er seks modeller i denne nye serien fra Kala. Det er snakk om konsertstørrelse på alle disse og de er gjort av mahogni for kroppen og gran for lokket. Den kommer med en bag – det er bare å vente på de neste bølgene.

Kala Surf’s Up ukulele
Kala Swell ukulele
Kala Wipeout ukulele

Spesifikasjonene for Kala Surf serien – Konsertstørrelse på kroppen, 14 13/16 tommers (376 mm) skala. Den totale lengden er på 23 15/16 tommer (608 mm). Granlokk. Rygg og sider av mahogni. Hals av mahogni med atten bånd. Gripbrett av rosentre. Sadel og stol er NuBone fra GraphTech. Silkematt finish. De ulike finishene, som forsvarer temaet Surf, er – Dawn Patrol, Wipeout, Swell, Surf’s Up, Riptide og Far Out. Instrumentet er satt opp med Aquilas Nylgut strenger og den blir levert i en bag.

Prisen på disse modellene i Europa vil havne på Euro 125 for stykket.

Legg inn en kommentar