Nye kameraer fra Marshall Electronics

Marshall Electronics CV420-18X

Noen nyheter fra Marshall Electronics denne sommeren, som helt klart vil være av interesse for de som måtte ha behov for synlighet i en tid hvor Covid-19 har revet ned det meste av det på et ganske så effektivt vis. Det det handler om i denne omgang er kameraer, små kameraer som er utviklet spesielt for bruk i en strømmesammenheng.

Det første er to Zoom Block kameraer, CV420-18x (4K60) og CV355-10X (HD60), kameraer som leverer krystallklare bilder i 4K og HD. De er dessuten i stand til å operere i svært så sparsomt lys, noe som helt klart kan være en fordel, og de er dessuten også utstyrt med fleksible SDI og HDMI samtidig virkende utganger. Som selvfølge kan det føyes til at Marshall til enhver tid benytter seg av det aller siste når det gjelder sensorer og at det hele er raffinert for møte de høyeste standardene når det gjelder kringkasting og AV. Skal man være med på gamet kommer man sjølsagt ikke utenom akkurat det.

Marshall Electronics CV355-10X

CV420-18X kommer med en kompakt 18X optisk (3X digital) zoomblokk og fleksibel 12GSDI/HDMI samtidige utganger som leverer et krystallklart 4K bilde opp til 4069x2160p ved 60 bilder i sekundet, mens CV355-10X kommer med en 10X optisk (12X digital) zoomblokk og fleksible 3GSDI/HDMI samtidige utganger med et klart HD bilde på opp til 1920×1080 ved 60 bilder i sekundet. CV355-10X erstatter det eksisterende CV350-10X kameraet og leverer forbedringer på alle områder.

Begge kameraene kommer med fjernstyrt justering og innstillinger via Marshall Electronics berøringsskjerm RCP kamera styringsenhet eller via firmaets fritt tilgjengelige applikasjon for styring av kameraet. Den applikasjonen finner man også på Nettet – http://www.marshall-usa.com/cameras/CV420-18X/ – hvor man naturligvis også finner all mulig annen informasjon om produkter fra Marshall Electronics. Man kan justere ting som zoom, hvitbalanse, eksponering, sokkel og mer over store distanser eller i forbindelse med oppsett med automatisk sporing som sjekker bruksmiljøets forhold. CV420-18X og CV355-10X inkluderer stereo audiomuligheter og alle anvendelige bilderater innenfor en modell samtidig som de også legger til 24 og 23,98 bilder per sekund for dramatisk fanging. Disse nye kameraene inkluderer også ultralav følsomhet for lys og en industriledende lav støy. Begge disse modellene deler en solid konstruksjon hvor kroppen har blitt framstilt av robust aluminium, BNC og HDMI kontakter i full størrelse, samt en låsbar I/O kabel som bærer RS-485, lyd og strøm og som i tillegg har ekstra forsterkning av sidepanelene for å beskytte kabelkontaktene.

Marshall Electronics CV346 i praktisk bruk

Marshall Electronics har også et nytt kamera først og fremst tatt fram for strømming, nemlig CV346. Det er ment brukt i forbindelse med stort sett alt det man kan tenke seg å strømme direkte fra, eller spille inn, som sportsarrangementer, konserter, konferanser, religiøse samlinger og en hel del flere behov som klienter må ha. Dette er et temmelig kompakt kamera for nettopp slike behov, og det leverer de samme kvalitetene som Marshall Electronics er godt kjent for, både når det gjelder kvaliteten på bildene og stabil strømming.

Marshall Electronics CV346 Compact HD kamera kan tilby ytelse, fleksibilitet og verdi i en meget kompakt enhet. Den er bygd opp rundt den neste generasjonen 2,5 Megapiksel 1,25 tommers sensoren. CV346 leverer en oppløsning på opp til 1920x1080p ved 60/59/50 bilder per sekund så vel som 1280x720p og interlaced 1920x1080i ved 60/59/50 bilder i sekundet. CV346 kommer med kontakter av full størrelse, både BNC for 3GSDI og HDMI på baksida av kameraet. Der vil man også finne en løsbar kontakt for strøm, styring og stereolyd ut (bakt inn i alle tilgjengelige utgangene). CV346 kan dessuten også tilby en objektivfatning som gir tilgang til et stort utvalg ulike faste og variable objektiver fra ultra vidvinkel til tele.

Marshall Electronics CV346 i praktisk bruk

CV346 kan fange detaljerte opptak samtidig som den opprettholder en ultradiskret og kompakt synlighet, og det uten at man ofrer noe når det gjelder det praktiske eller anvendelighet. Fjernstyrt justering og bildeinnstillinger utføres ved hjelp av en standard RS485 (Visca) eller OSD meny joysticker via en låsbar kabel. En god del muligheter for justering av bilde er tilgjengelig og justerbare over avstand inkludert Paint (rød/blå), hvitbalanse, eksponering, forsterkerkontroll, sokkel (sorthet), hvitklipp, gamme og mer.

I Norge er det Video4 AS som representerer Marshall Electronics, for de som er nysgjerrig på mer. Dette er helt klart en tir for å tenke i den retningen, og ikke minst mot de produktene Marshall Electronics representerer. Det gjelder både for strømming og ikke minst også for produksjon. Video4 AS har hovedkvarter på Nesstun i Bergen.

Legg inn en kommentar