JBL Pro BRX 300 system

JBL Pro BRX 300 system

JBL Professional BRX300 Series – modulær line array for små- til mellomstore applikasjoner. Enkelt å sette opp og ta i bruk, og ikke mindre egnet for transport heller. Kvaliteten besørges av JBL Pro, og det er alltid en grei garanti – så også i dette tilfellet.

Sammenlignet med mye annet i dagens marked, ikke minst Adamsons nye CS-serie, er dette en langt enklere løsning, hvor alt er lagt opp til å tilby en løsning som vil gi brukeren minst mulige utfordringer, samtidig som man får en enkelhet i bruk som ikke gir særlig store utfordringer, noe som ikke minst er en fordel for de som ikke sitter på en massiv teknisk stab med massevis av erfaring. Det er også et anlegg som låner seg godt til reisevirksomhet, i de tilfellene hvor man ønsker å reise med eget anlegg – det er ganger hvor det er en grei garanti mot dårlige overraskelser.

Serien inkluderer BRX308-LA Line Array Element, BRX325SP Powered Subwoofer med DSP, BRX308-ACC Transport Kit, BRX308-AF Array Frame og BRX308-PM Pole Mount med Adapter Kit. Totalt sett vil dette utgjøre et anlegg som vil være ypperlig egnet for band, DJer, utleiefirmaer, bedehus og alle andre som gjerne vil ha en lydkvalitet på pro-nivå, klasseledende kraft og en sømløs front til bakende dekning i et enkelt, skalerbart, system.

JBL Pro hevder at man med BRX300 serien tar vekk all gjetning når det gjelder å sette opp et lydsystem, og ikke minst i bruken av det. Alt følger med om man ønsker det, og da er det en veldig enkelt oppgave å sette opp et system på bare noen ganske få minutter egentlig. BRX-300 systemet kommer med innebygd korreksjonsprosessering og et ganske så smart transportsystem med et tilsvarende enkelt riggesystem. Uansett hvilken konfigurasjon du måtte velge så vil det hele være på plass meget raskt som sagt slik at du kan legge all fokus på det som skal avvikles gjennom systemet. Og siden systemet er aktivt og helt ut ferdig levert så behøver man ikke tenke på forsterkere, kalibrering av delefrekvenser eller lange kabelbaner. Du trenger bare å legge til inngangskabler og en mikser så er du igang.

Det er enkelt å sette opp systemet for ulike former for levende musikk eller for resepsjoner og forretningsmessige samlinger. Systemet er tilgjengelig som et minimumssystem med en sub og to topper eller med en sub og fire topper, og dette kan du stable oppå hverandre, eller også benytte en påle for å skille toppene fra bånnkabinettet. Det hele kan også henges på de plassene hvor det er muligheter for det, for en best mulig dekning for de fleste situasjoner. Som sagt det hele tar bare minutter å sette opp før man er igang for fullt.

BRX308-LA Line Array Element består av to åtte tommere for den lavere enden, mens et tre tommers titaniumelement tar deg helt til toppen. Dette kabinettet kan levere et lydtrykk på opp til 136 dB med en 110 graders spredning. Med ulike muligheter for andre vinkler via kabinettet for finstemming av den vertikale dekningen.

BRX308-SP er en sub som kommer med to femten tommer elementer som utvider bassområdet ned til 32 Hz, og med en innebygd forsterker på 1.000 watt vil den med sin sekskanals forsterkning kunne gi opp til 136 dB ut. Det betyr at den kan forsyne kraft til fire BRX308-LA Line Array Elements, med sofistikert intern DSP behandling ifølge JBL Pro, EQ, filtre, beskyttelse av elementene og styring av delefrekvenser. Innebygde håndtak gjør det enkelt å transportere.

Ytterligere informasjon finner du på – https://jblpro.com/en-US – og utover det er det fortsatt Lydrommet AS som håndterer JBL Pro i Norge. JBL Pro lover at de vil begynne levering av dette systemet i løpet av juli i år, og alt rundt de detaljene og priser vil dere garantert få svar på om noen skulle lure på det. Dette er en løsning som garantert burde være interessant for svært mange brukere innenfor det segmentet JBL Pro her sikter mot, og når man i tillegg kan få noe levert som både er enkelt i bruk og enkelt å sette klart, så burde det være noe man med stor fordel kan dvele litt ved.

Legg inn en kommentar