Adamson CS-serie

Adamson CS-serie

InfoComm 2020 har vært dette året også, men dette året kun som et virtuelt arrangement med forlengelsen Connected slik at det kommer helt klart fram, men med en hel del meget nyttig innhold. En del firmaer benytter anledningen til å annonsere nye produkter, og et av disse er Adamson fra Canada – litt hva de antydet i forbindelse med Winter NAMM i januar. Adamson slipper en helt ny serie med høyttalerkabinetter. CS er navnet denne serien har fått, og den inkluderer både line array og point source løsninger, noe som gjør det svært så interessant for svært mange potensielle brukere.

Adamson CS-10

CS-serien bringer med seg den ytelsen man har blitt kjent med gjennom deres S-serie, men med CS-serien bringer de det hele inn i en framtid hvor nettverk vil være sentralt. De kommer komplett med forsterkning og DSP ombord, pluss Milan-klart AVB tilknytning. Det hele avrundes med en suite CS rackmontert systemer og en dedikert CS applikasjonsløsning. Og de som har kastet blikket litt i den retningen vet nok en hel del om hva dette vil innebære for brukeren. Det vil gi en helt annen kontroll over løsningene.

Adamson CS-7P

Alt i CS-serien vil være tilgjengelig som frittstående enheter eller som en oppgradering av allerede eksisterende S-serie kabinetter. Hva den Milan-klare AVB arkitekturen tilbyr er en sømløs overgang til en framtid med nettverksbasert integrasjon, og de kan skryte av at de har innebygd nettverksoverflødighet sikret gjennom en enkel kabel som overfører lyd og systemdata, så vel som en god synlighet over lang tid som en del av IEEE-standarden.

Adamson CS-10P

Som Brian Fraser, sjef for produkter og teknologi hos Adamson sier det: «CS-serien tilbyr nettverksdrevet lyd med presis kontroll og overvåkning av hvert enkelt kabinett for å maksimalisere ytelsen og overflødighet for å kunne tilby en stabil operasjon i enhver konfigurasjon eller applikasjon.»

Adamson CS-7

Programmet består av CS7, som er et to-veis fulltonekabinett array. CS7P, som er et Point Source kabinett. Det er en sub til disse, CS118, samt to litt større arrays, CS10, en fulltone array samt CS10n som er et litt trangere array. Så kommer også CS10P som er en annen Point Source i dette programmet som avsluttes med CS119 som er nok en sub. Alt dette finner du mer om via – https://www.adamsonsystems.com/product/cs-series – og skulle du lure på mer så vil nok garantert Benum her i Norge kunne gi ytterligere svar når det gjelder priser og levering.

Adamson CS-118

CS-serien har de samme fysiske målene som S-serien, og den deler også lydegenskapene med både S- og IS-serien, noe som gjør det veldig enkelt å kombinere og bygge videre på løsninger man allerede sitter på. For de som ønsker å bringe inn de nye egenskapene som CS-serien tilbyr, så er det mulig. Enhver S-serie kan enkelt konverteres til CS ved hjelp av fire skruer og så koble til den nye koblingsplaten – det er en operasjon som kun krever noen få minutter per kabinett. Alt nødvendig følger med, inkludert svitsjing av frontgrillen.

Adamson CS-119

Det som også er inkludert er fire rackmonterbare produkter som er designet for å gi deg de nødvendige verktøyene for å få en mest mulig optimal ytelse ut av det valgte CS-systemet. Gatewayen er en 16×16 matrise med 16 kanaler utstyrt med DSP, som inneholder dobbelt-LAN, Milan-klart AVS, AES/EBU og analoge tilkoblinger. NDS er en matrise for nettverk som gjør det mulig for brukeren å sende lyd og styringssignaler til CS høyttalerne via en enkel nettverkskabel. PDS sørger for at alle kabinettene mottar tilstrekkelig med kraft, uansett region og gir dessuten også brukeren mulighet til å overvåke forbruksdata, både per kraftuttak og også totalen. CS Bridge er ment for å erstatte eksisterende nettverksinfrastruktur i Adamsons E-Rack, noe som gjør det mulig for brukeren å integrere CS-serien inn i deres eksisterende inventar ved å konvertere dobbelt-LAN, Milan-klart AVS signal til AES/EBU, samtidig som man kan by på seks kanaler med DSP per enhet. Tilslutt vil den nye programvaren fra Adamson øke brukerens mulighet til å designe, ta i bruk, styre og overvåke systemer i mobile og installerte miljøer, alt ved hjelp av en forenklet arbeidsflyt og et brukermiljø det er enkelt på navigere i, som beveger seg logisk fra design og simulasjon til koblinger, styring, måling, optimalisering og diagnoser.

Legg inn en kommentar