Earthquaker – Onomatopedal

Inntrykk fra en datamaskin – med Afterneath pedalen i førersetet. Bør prøves på gitar også!

Earthquaker kan annonsere et litt annerledes produkt fra deres side i da, utviklet i samarbeid med PatternBased – https://www.patternbased.com/ – og resultatet vil være tilgjengelig fra i dag av. EarthQuaker Devices kjenner nok en del til allerede, men PatternBased er en litt mer ukjent størrelse i denne sammenhengen. PatternBased er et firma som er fokusert mot musikk, visuell kunst og kode, og de har jobbet hardt med svært mange ulike enheter og merker over hele verden inkludert Netflix, United Nations, The Gates Foundation, LucasFilm, Google og en hel del mer. EarthQuaker har jobbet seg opp til en posisjon blant de seks største produsentene av effektenheter i USA og en av de øverste ti på topp i verden totalt sett. Per dags dato er de representert hos 865 forhandlere over hele verden i rundt regnet femti land. Sentrale kanaler for EarthQuaker inkluderer Guitar Center, Sam Ash, Sweetwater og Thomann. De har i dag litt mer enn femti personer på lønningslista og de har blitt anerkjent for inkludering, mangfold og samarbeid med andre pedalprodusenter av Best Guitar Effects. Mer om EarthQuaker finner du her – https://www.earthquakerdevices.com/ – og de har et omfattende program av effekter som gjerne har skilt seg litt ut på markedet til tider. Det er mye spennende der, og vel verdt å sjekke ut.

Data Corrupter på en mobilskjerm

Det de nå slipper på markedet blir kalt OnomatoPedal – https://onomatopedal.com/ – og den er en nettbasert plass for lek med lyd om man vil. Her vil du finne omfattende materiale, komplette album og en åpen kilde med gratis musikk og lyder basert på Japanske onomatopoetiske ord og effektpedaler fra EarthQuaker Devices. Det er tilgjengelig på Nettet, og det er tilgjengelig nå. Alt du møter her er åpen kilde, og all musikken og lydene er tilgjengelige og nedlastbare fullstendig gratis for bruk for alle ikke-kommersielle applikasjoner. En Zip-fil som inneholder alle lydene er nedlastbare fra alle 21 lekeparkene. Det er helt opp til deg å bruke det til alt du måtte ønske å anvende det til, fro remikser eller for å skape noe fullstendig nytt gjennom bruken av lydene som stilles til rådighet via OnomatoPedal.

Palisades på en mobilskjerm

Med OnomatoPedal kan du trigge ville lyder og animasjoner ved hjelp av din datamaskin eller mobiltelfon. Det er 21 unike skjermer som hver er basert på en kobling mellom japansk onomatopoetiske ord og en pedal fra EarthQuaker. For eksempel vil det japanske ordet Uki Uki beskrive en som er lykkelig, spent og i en tilnærmet flytende tilstand. Uki Uki blir kombinert med EarthQuakers Rainbow Machine og lekeplassen for Uki Uki er fylt med kraftige farger og glade lyder skapt med Rainbow Machine og inspirert av Uki Uki.

Avalnche Run med bakgrunn

OnomatoPedal er en familievennlig app basert på en vanlig nettleser, og hver enkelt av de 21 lekeparkene er en unik mulighet for å utforske japanske onomatopoetiske ord. Appen har blitt grundig utviklet for på best mulige vis å kunne gi en krysskulturell opplevelse. Brukermiljøet kan enkelt svitsjes mellom japansk og engelsk. Du klikker ganske enkelt på høyttalerikonet ved siden av det onomatopoetiske ordet for å høre den japanske uttalen. Det er ikke umulig at du vil oppleve det å spille av lydene og det å prøve ut de ulike lekeplassene ganske så vanedannende.

Rainbow Machine med bakgrunn

OnomatoPedal ble designet og kodet av Siori Kitajima – https://siorikitajima.com/ – og produsert av Joseph Minadeo – https://josephminadeo.com/ – og det hele kommer med musikalske innslag og bidrag fra gjengen hos EarthQuaker Devices, og fra musikere over hele verden inkludert Taka Tozawa, Low in the Sky, Billy Dixon, Gnosotros, Full Blown Kirk, Corey Haren, Jamie Stillman, Joe Golden, Ralph Carney, Michael Tolan, Josh Spoon og Hainbach. Alle nevnt og ingen glemt. På en datamaskin spiller du OnomatoPedal ved hjelp av tolv taster på tastaturet – Z, X, C, V, A, S, D, F, Q, W, E, R. Disse ligger på rekke over hverandre på den venstre sida av tastaturet. På en mobil klikker du ganske enkelt på Play og da vil sporet starte og du vil se tolv trommepadder. Du kan spille sammen med musikk eller pause musikken for kun å spille på paddene. Så gå ut og ha moro!

Legg inn en kommentar