Earthquaker – The Life Pedal

Earthquaker Life Pedal

Legger veldig lite farge til din tone. Den legger ikke til noe forvrengning i seg sjøl men den har plenty med utgang til å kunne drive forsterkeren din solid inn i det litt mer overdrevne landskapet, om så ønskes. Signalgangen går Oktav-Forvrengning-Boost. Oktaveren og Boosteren kan benyttes uavhengig av hverandre ved hjelp av deres egen respektive fotbryter. Dette er hvordan Earthquaker beskriver sin nye pedal – The Life Pedal – som nå legges ut til markedet.

Earthquaker Life Pedal
Earthquaker Life Pedal
Earthquaker Life Pedal

For å gjøre det rimelig oversiktlig har folket hos Earthquaker designet pedalen slik at hva de beskriver som The Petrine Cross (opp ned korset) styrer oktavforvrengningen mens The Christian Cross (det vanlige korset) er boosteren.

Earthquaker Life Pedal

ControlsOctave: denne blander inn den analoge oktaven når du dreier den med klokka. Distortion: vri med klokka for mer forvrengning, og mot klokka for mindre. Dette vil gi omtrent +60 dB med gain. Filter: dette er et lavpass filter med en frekvensrespons fra omtrent 500 Hz til 30 kHz. Drei den mot klokka for mer diskant, og med klokka for mindre. Amplitude: utgangsvolumet for oktavforvrengningssida. Med klokka for mer hørselstap og mot klokka for et sunt liv i gamle dager. Clipping Switch kommer med tre posisjoner: OpAmp – ingen dioder som åpner opp for full, kvernende Op Amp angrep ved maksimalt volum. Asymm – benytter seg av to silicon dioder og en LED i en asymmetrisk klippekonfigurasjon. Dette leverer en noe komprimert og myk crunch, likt en rørforsterker. Symm – dette er den vanlige doble silicon diode konfigurasjonen som gir den klassiske tonen du kjenner og elsker. Magnitude: Det er utgangsvolumet for boosteren. Med klokka slik at du kan blåse forsterkeren din i filler, og mot klokka i det tilfellet du er en baby. Unity er et sted omtrent rundt lunsjtider på skiven. AmplitudeFootswitch: Oktavforvrengning aktivator. MagnitudeFootswitch: Boost aktivator. Octave EXP: Koble til enhver ekspresjonspedal til denne inngangen for å styre innblandingen av den analoge oktaven. Før du setter inn pedalen må du være sikker på at pedalen er slått av. For å forsyne denne pedalen kreves det en helt standard 9 volt DC strømforsyning med en 2,1 millimeter plugg med negativ senter. Earthquaker anbefaler at du alltid benytter en pedalspesifikk, trafoisolert strømforsyning. Pedaler vil gi ekstra støy når de er noe svingninger i en lite ren strømforsyning. Så legg gjerne litt ekstra inn i den strømforsyningen du bruker til dine pedaler. For all del kjør den aldri på mer strøm enn det pedalen ber om! Den vil trekke rundt 15 mAOctave. Forvrengningen har en inngangsimpedans på 1Mohm / utgangsimpedans 1 KOhmBooster Inngangsimpedans 500 KOhm / Utgangsimpedans 1 KOhm. Denne enheten kommer med Flexi-Switch teknologi. Dette er en relébasert og sann bypass svitsjing type som gjør det mulig for deg å samtidig bruke direkte og latching type svitsjing. For vanlig latching operasjon, tap på fotbryteren en gang for å aktivere effekten og så for å bypasse den. For direkte operasjon så holder du fotbryteren så lenge du ønsker for å bruke effekten. Med en gang du slipper svitsjen vil effekten bypasses. Siden svitsjingen er relébasert vil den kreve strøm for å slippe et signal gjennom. Dette produktet har en begrenset livstids garanti. Bryter den sammen vil Earthquaker fikse den. I det tilfelle du skulle få problemer tar du kun kontakt med dem via epost. Mer info finner du på – www.earthquakerdevices.com – hvor du også vil finne en hel del annen informasjon om firmaet og alle deres produkter.

Legg inn en kommentar