ProCo Sound – Benum AS

ProCo W.I.E.M.S. sender.

Fra ProCo Sound kommer et nytt trådløst i-øret-system (W.I.E.M.S.), et merke under paraplyen til ACT/RHC konsernet. Debuten vil skje på standen til RHC, som er #11610, for de som skulle ta turen til NAMM dette året, og som skulle snuble over dette underveis og før man kommer helt fram og inn i hallene i Anaheim. Dette er en løsning som kommer med firmaets siste teknologi, W.I.E.M.S. og vil være det mest kompakte i-øret systemet på markedet i dag ifølge deres egen informasjon. Med opp til tretti meters rekkevidde (via en synlig linje) mellom sender og den belte festede mottakeren. ProCos W.I.E.M.S, har en slak og enkel design, med ingen eksterne antenner og et sømløst plugg-og-parings oppsett.

ProCos W.I.E.M.S. har fire brukerdefinerte kanaler som gjør det mulig å anvende fire systemer samtidig. Det er en løsning som er rimelig enkel i bruk. Den kommer med 3,5 millimeter jack for hodetelefon noe som gjør det mulig for den enkelte brukeren å anvende sine egne favoritter. Både mottakeren og senderen får strøm via et litium-ion batteri, som enkelt lades via den inkluderte micro-USB kontakten og et AC/DC ladeadapter. En enkel lading gir et sted mellom seks til åtte timer drift, noe som sørger for at det hele vil virke gjennom langt de fleste øktene.

Mottakeren kobler seg automatisk til senderen, som benytter seg av 5,8 GHz frekvensen for å forebygge mulig potensiell forstyrrelse fra annen WiFi trafikk. Den kompakte senderen går greit inn i nesten enhver hånd. Den har også en XLR hunkontakt på den ene enden, og den er designet for å kunne kobles enhver åpen linjeinngang på scenen. I den motsatte enden finnes det LED lamper som indikerer enhetens status til enhver tid.

ProCo W.I.E.M.S. mottaker.

«W.I.E.M.S. er perfekt for enhver som er på jakt etter å eliminere de restriksjonene og utfordringene som man finner i et tradisjonelt monitorsystem,» sier Shawn Wells, markedssjef hos ProCo Sound. «Det gir brukerne fleksibiliteten til å bevege seg fritt på scene og i studio uten å være redd for å snuble eller trampe på kabler i et i-øret system. Det gikk en hel del tid og energi i å designe dette systemet, som er mindre enn alt annet tilsvarende. Den kommer komplett i en hard eske, som er liten nok til å gå i en gig bag eller gitarkoffert. Med lyd av høy kvalitet og en kompakt design, sørger W.I.E.M.S. fra ProCo å plassere miksen i deres egne hender.»

I tillegg, ved hjelp av en enkel XLR-kabel, vil senderen virke gjennom ethvert Dante-klargjort veggplate eller en snake, som ProCos seineste AoD løsninger. Kombinert med den konpakte og lette mottakeren av aluminium, vil W.I.E.M.S. krystall klar lyd med en oppløsning på 24-bit/48kHz med en forsinkelse på mindre enn 5,6 millisekunder. Mer informajon finner man her – https://www.procosound.com – hvor man også vil kunne finne ut gjennom hvem og hvor man kan få kjøpt dette for eget bruk.

Logoen til RCF

Benum tar over RCF for Norge.

2020 markerer det året da Benum AS tar over som ny distributør av RCF i Norge og Sverige. RCF har, som svært mange sikkert utmerket godt vet, utgangspunkt i Italia.

Alberto Ruozzo, RCF.

Benum har allerede en rekke meget solide merkevarer i sin katalog, hvor ikke minst produkter fra Shure, Allen & Heath og Adamson har vært meget heldige for deres del under de seinere år.

De mener at de med signeringen av avtalen med RCF vil være i stand til å løse et enda bredere spekter av behov og utfordringer for sine kunder.

Jon G. Sveinall, Benum.

«Med RCF får vi nå en produktserie som legger seg perfekt prismessig imellom det vi kan levere fra Mackie og Adamson,» sier Ronald Hernes, daglig leder hos Benum AS.

Sjøl mener Benum AS at RCF føyer seg pent inn i rekken deres av nøye utvalgte merkevarer som har gitt som resultat at Benum kan tilby en best mulig lydopplevelse for sine samarbeidspartnere og kunder og Norge og Sverige.

Legg inn en kommentar