MXL – California og Overstream serier

MXL Sky Blue

Noe nytt fra MXL, og da er det gjerne snakk om mikrofoner – det er det også denne gangen. Et par nye serier som vil bli presentert grundig i forbindelse med NAMM fra 16 til 20 januar 2020 i Anaheim, California. Den første serien er deres California-inspirerte ombygging av noen av deres mestselgende kondensatormikrofoner rettet spesielt inn mot studiomarkedet. De trekker inspirasjon fra klassiske elementer på vestkysten av USA. Greetings From California serien vil komme med retrofarger som trekker minnene tilbake til tradisjonell strand og surf kultur.

MXL Vintage WhiteFor en begrenset tid vil alternative versjoner av MXL 770 komme i farger som Sky Blue, Vintage White. MXL 990 vil kunne leveres i Coral og Surf Green og MXL Tempo, en USB-klargjort kondensertype mikrofon vil bli levert i Surf Green.

MXL Coral«Den nye Greetings From California serien med mikrofoner er en klassisk vestkysthåndtering av MXL bestselgende mikrofoner», slår Trevor Fedele, salgsdirektør hos MXL Microphones. «Vi trakk litt inn fra strendene i California og surfkulturen i et forsøk på å forestille oss disse mikrofonene i akkompagnement med musikere og artister på en tur langs den historiske Highway 1 (veien som løper langs kysten fra sør til nord i California).»

MXL Surf GreenDen nye serien med Greetings From California mikrofoner fra MXL vil debutere ved deres stand på NAMM i 2020 på Anaheim Convention Center. Ønsker du mer informasjon vil du kunne finne den på www.mxlmics.com – i det tilfellet du lurer på hva dette ser ut som.

MXL California bukettDen neste serien er deres Overstream og Overstream Pro pakker for streaming live og gaming. Pakkene inkluderer et valg mellom enten 990 Blaze eller 990 Blizzard mikrofonene deres komplett med en skrivebordsmontert vinklet mikrofonstativ, kontorlampevarianten med et integrert alt-i-ett popfilter og støtdemping. Overstream Pro inkluderer alle produktene innenfor Overstream-pakken med tillegg av MXLs Mic Mate Pro XLR-til-USB interface for digitalisering av resultatet.

MXL Overstream 990 Blaze«Etter hvert som streaming fortsetter å vokse, har MXL skapt Overdrive-pakker for å bidra til at gamere, podcastere, influensers og utøvere kan levere profesjonell lydkvalitet med stor enkelhet,» sier Trevor Fedele, salgssjefen hos MXL Microphones. «MXL Overstream-pakker med 990 Blizzard og 990 Blaze gir live streamere og podcastere en studiomikrofon av høy kvalitet, integrert støtdemping og pop-filter, en galge og en USB-konverter som gjør det mulig å sette igang med streaming rett ut av esken.»

MXL 990 BlizzardBåde 990 Blizzard og 990 Blaze kondensermikrofoner tilbyr en tilnærmet profesjonell design og leverer en overbevisende lydkvalitet med en bred frekvensrespons, tight topp og en solid bass og mellomtone under produksjoner. Disse mikrofonene kommer med kardioid retningskarakteristikk som nekter støy fra baksida mens de belyste LED lampene i grillen er med på å komplimentere enhver moderne streaming eller gaming rigg. MXL 990 Blaze kommer med røde LED lamper i grillen mens MXL 990 Blizzard har glødende blå LED lamper.

Det inkluderte MXL stativet kan festet til et skrivebord ved hjelp av en klemme, som en skrivebordslampe, og den gir høy grad av fleksibilitet når det gjelder plassering av mikrofonen. Den kommer med en integrert XLR kabel. MXL SMP 1 gir deg en popfilter av metall og støtdemping for å dempe vibrasjoner og eliminere ulike ulyder for en mest mulig klar tale og høyeste lydkvalitet.

MXL Mic Mate Pro XLR-til-USB interface kommer kun sammen med Overstream Pro pakken. Den er både PC og Mac kompatibel og har en enkel USB inngang. Den har også en 1/8 tommers jack for hodetelefon med mulighet for å styre gain og hodetelefonvolum direkte fra interfacet.

MXL Tempo Surf GreenDet komplette utvalget av Overstream pakker vil bli gitt en god posisjon på det NAMM showet som nå er like rundt hjørnet, og for de som skulle være der kan man finne MXL på stand #14302, som er i de nordlige nyeste hallene ved Anaheim Convention Center.

Legg inn en kommentar