Keeley ECCOS

Det nye året er her, noe som betyr at også de fleste aktørene i markedet begynner å spekulere i hva de skal presentere for publikum av nyheter av alle slag. Keeley er en av aktørene som har presentert litt av det nye fra sin side, og de lover en hel del mer nytt i løpet av januar. Det de ønsker å vri oppmerksomheten mot nå er deres nye ECCOS Delay Looper pedal.

Den er basert på en helt ny stereo ekko med flanging og ekko. Med denne pedalen kan du skape ekkosignaler med båndsimulering i kvaliteten og så sende resultatet inn i en endeløs spinning ved hjelp av looperen. Den er utviklet for bruk i alt fra profesjonelle oppsett til soveromsstudioer for ren eksperimentering. Det Keeley lover er en ekko og looper arbeidsstasjon med super lyd og hauger med gode egenskaper.

Som sagt er det snakk om en sann stereopedal fra Keeley med den nye ECCOS, hvor man på et elegant vis mener seg å ha kombinert en ekkopedal med en looper. I hjertet av ECCOS er det en neo-vintage ekko med en uovertruffen kontroll over båndtype ekkoer. Du kan skape lange og majestetisk lydene båndimiterende ekkoer med flanging og så kan du svitsje rett over til looperen, med alle dens gode egenskaper, for å spille inn uendelige lag med lyder. De to svitsjene i front er for sant bypass av signalet, tap-tempo og til og med uendelig feedback – som i looper innstilling gjør det mulig for deg å spille inn, spille av, reversere, halvere hastigheten og til og med aktivere en spill-en-gang egenskap. Live eller som en studioarbeidsstasjon vil ekko og looper jobbe sammen for å gi deg et uendelig rom for å skape og eksperimentere bare med denne lille boksen. Det har tatt Keeley mer enn tre år med utvikling basert på en Quad 24/56-bit Dream DSP, og resultatet er ifølge Keeley at de har nådd toppen av gitareffekt når det gjelder lydkvalitet med de lydene som kan tilbys med deres ECCOS. Det følgende er de sentrale elementene i forbindelse med ECCOS fra Keeley:

 • ECCOS er en sann stereo ekko og looper
 • Studiokvalitets ekko med båndsimulert flanging modulasjon
 • Egenskaper inkluderer tre minneposisjoner subdivisjoner, forsøk og endelig feedback
 • Omfattende utvalg av tone- og tidsbaserte kontroller med en Alt Hold egenskap
 • Komplett looper med reversert og halv-hastighet loop effekter
 • 2 minutter med looping i mono og 60 sekunder i stereo,
 • Mengder av lag for innspilling!
 • Sann-Bypass og Tap Tempo I pedalen eller fjernstyrt med enhver type pedal svitsjer.
 • Expressjonspedalkontroll over enhver parameter, og I hvilken som helst retning
 • Designet for pro rigger, fjernkontroll thru 1/4″ jacker for live bruk med pedalsvitsjsystemer
 • 100% analogt tørt signal, audiofil design fra inngang til utgang
 • Stereo sann-Bypass/forsøk, svitsjes på direkten
 • 9 Volt DC, 115mA lavspenningsdesign
 • Produsert i Edmond, USA

Legg inn en kommentar