Safe Spacer – Hooke Lav

Safe Spacer™

Jeg har nevnt det tidligere, men med den forskjellen at nå er IK Multimedia i stand til å levere i volum – et produkt som trekker veksler på erfaring de har med å jobbe med elektronikk og kommunikasjon under svært mange år. Dette produktet hører strengt tatt ikke hjemme i deres normale portefølje, men så er ikke dette året særlig mye normale tider i det hele tatt. De har valgt å komme opp med et produkt som griper rett inn i alt det som har med Corona å gjøre, og denne gangen med vekt på distanse. Så heter produktet da også Safe Spacer™, og det er et varemerke de har gjort til et beskyttet varemerke for riktig å melde fra dette er noe de både tror på og står for hele veien inn.

Safe Spacer™

Safe Spacer™ er en lett og bærbar enhet som vil være med på å bidra til at de som jobber og besøkende kan holde avstand. Det er rettet inn mot svært mange områder, som fabrikker, kontorer, museer, hoteller og andre arbeidsplasser og steder hvor folk møtes, og er ment å skulle gi brukerne en følelse av trygghet. Slik Safe Spacer™ nå framstår har det blitt enda bedre for formålet, noe som vil gi alle som tar det i bruk en enkel og svært så effektiv løsning med flere ulike måter å bære enheten på, lade den og også synkronisere disse. IK Multimedia sier også at Safe Spacer™ vil tilby omfattende metoder for integrasjon for store organisasjoner ved at de kan benytte sitt eget tilpassede datasystem sammen med Safe Spacer™.

Normalt med to meters avstand for varsling, noe som kan settes til annen foretrukket

Safe Spacer™ kan bæres via et halsbånd, armbånd eller via en belteklype. Safe Spacer™ er kalibrert for å reagere når andre enheter kommer innenfor to meters avstand av den enheten du eventuelt måtte være, og brukeren vil da motta en melding som være enten visuell, vibrerende eller som et lydsignal. Ved å benytte er ultra-bredbånd teknologi vil Safe Spacer™ tilby en nøyaktighet på opp til ti ganger bedre enn Bluetooth og kan som opsjon også lagre «kollisjonsdata» for monitorering av bruken eller for å gi rask kontaktsporing. (Avstanden som Safe Spacer™ er satt til å reagere på kan settes til den norske standarden på en meter, bare så det er nevnt. Noe som enkelt foretas av de som setter disse enhetene opp før bruk.)

Safe Spacer™ tåler også litt fuktighet

For å bidra til at organisasjoner kan kontrollere flere enheter til samme tid kan også en S-Charger leveres. Den tillater samtidig lading av opp 25 Safe Spacer enheter til samme tid (eller flere om man setter flere av disse i kjede. Hver enkelt Safe Spacer™ kommer med en unik ID og et innebygd minne for de som, som opsjon, ønsker å assosiere navn til de enkelte enhetene slik at man kan spore ikke planlagt kontakt. Det private blir dog beholdt siden ingenting annet enn enhetens ID og nærhet blir lagret. Dette er data som kan hentes ned av S-Charger mens enheten lades, eller trådløst via en ekstra S-Bridge UWB tilgangsenhet. Disse kan så bli posisjonert i strategiske posisjoner for å lese data fra Safe Spacer™ enheter etter hvert som brukere nærmer seg, og på så vis eliminere lange køer av folk med folk som laster ned enhetens data. Både S-Bridge og S-Charger kan kobles til enhver datamaskin via USB, og fritt tilgjengelig Safe Spacer ™ programvare vil trekke ut disse dataene for gjennomgang. Ytterligere opsjon gjør det mulig å synkronisere data fra ulike tilgangspunkter slik at organisasjoner kan legge data ut på skya eller integrere det inn i et allerede eksisterende datasystem. IK Multimedia har satt opp et eget nettsted for dette produktet – https://www.safespacer.net/ – og de er som sagt i stand til å levere nå.

En illustrasjon rundt bruk av Safe Spacer™

Det er ikke umulig at dette kan være en god ide for styring av avstand mellom folk. Safe Spacer betinger jo at begge parter bruker den, noe som gjør den litt mer egnet for organisasjoner og firmaer som ønsker kontroll over det når folk kommer inn, samt ikke minst for de man allerede har på plass. Får man et varsel trenger man ikke til tomstokken, og det beste med det hele er at man ikke legger igjen personlige spor hos en ekstern samler av data.

En presentasjon av Hooke Audio Hooke Lav mikrofon

Hooke Audio – Hooke Lav er et annet produkt som kanskje en del kan finne interessant – spesielt i en tid hvor man er litt mer opptatt av videosamtaler og konferanser enn man har vært fram til vi landet i denne tida. Hooke Lay er en Bluetooth-basert, bærbar og to-kanals lavaliermikrofon. Produktet er nå tilgjengelig via et forhåndssalg via en KickStarter-side de har satt opp for anledningen. Det er en mikrofon som vil virke utmerket i samspill med iOS, Android, Mac, PC og alle profesjonelle video og DLSR kameraer. Siden for KickStarter finner du her – https://www.kickstarter.com/projects/hooke-audio/hooke-lav-a-sleek-wireless-mic-with-pro-grade-sound? – og der finner du den nødvendige informasjonen om både kampanjen og produktet.

Designen denne mikrofonen har fått gir den en meget finfleksibilitet i bruk, og det beste er at den kommer med et utseende som gjør at den ikke vil stikke seg fram som en – mikrofon. Kvaliteten på opptaket blir sikret av en to-kanals mikrofon med en oppløsning på 24 bit ved 48 kHz, mono og to-kanal digital til analog innspilling og med et innebygd minne på 8 GB som vil gi en kontinuerlig og dropp-ut fri innspilling som en ekstra garanti i situasjoner hvor forstyrrelser kan oppstå. Designen gjør det mulig å enkelt feste den slik at man raskt kan komme igang med strømming av musikk, intervjuer, nyheter og sportssendinger, virtuell undervisning og elektronisk læring. Den kan brukes opp mot alle populære plattformer som YouTube, Zoom, Skype, Twitch, Facebook og Instagram. Siden den opererer via Bluetooth er den kompatibel med alle enheter som støtter det, noe som betyr at du kan bruke den mot iPhone, iPad, Mac, PC, Android, GoPro, DSLR og mye mer.

KickStarter for Hooke Audio – Hooke Lav

Den er i første omgang tilgjengelig via forhåndskjøp via deres KickStarter kampanje. Den er kompatibel med Bluetooth 3.0 og kan med sitt innebygde minne operere på egenhånd der hvor det måtte være påkrevd, samt at det også vil fungere som en grei garanti for det man til enhver tid vil ta opp. Den har et innebygd batteri som gir en operasjonstid på opp til sju timer.

Legg inn en kommentar