Nytt år, og en oppsummering av 2019

Fra NAMM i Anaheim januar 1987

Ett år er tilbakelagt med denne bloggen, og nå er det et nytt år som står for døra. Regn med at jeg kommer til å samle en hel del likt og ulikt innenfor denne bloggen også i dette året. For de som skulle ha interesse av det så har jeg samlet alle innleggene fra 2019 innenfor en egen ebok. Det vil være tilgjengelig via Apples iBooks, og for de som måtte ønske det, eller som sliter med å få lastet ned noe som krever et Apple-produkt for å fungere, så vil det også bli gjort tilgjengelig PDF-filer av den samme boka. Alt sammen vil ha fullstendig fri og gratis nedlasting og bruk. Om noen finner det interessant skal ikke jeg ha noen mening om. Jeg gjorde dette også for at jeg sjøl skulle ha tilgang til en referanse for eget bruk i den tida som kommer. En vet jo aldri hva man kan trenge til å forholde seg til når man først er igang.

Tom Erik Antonsen, for en del år siden på standen som kombinerte Trace Elliot og Warwick.

Eboka er tilgjengelig via Apples iBooks, og man finner den ved å følge lenken under. For de som ikke har tilgang til Apples isenkram vil jeg også gjøre tilgjengelig PDF, lav og høy oppløsning via nedlasting fra Dropbox, min Public Folder, med håp om at det skal virke – i teorien skal det jo det sies det. Skulle det mot formodning ikke fungere er det bare å etterlyse den via meg på denne bloggen – eller bruk trond.braaten@gmail.com – så skal jeg nok få det avgårde rimelig pronto.

Helt til venstre Scott Thunes, bassisten i Frank Zappas siste band, til høyre sjefen for Bass Center i London, England.

Her er lenken til eboka på Apples iBooks:

Bob Bradshaw i verkstedet sitt i arbeid med å løse problemer.

Det neste nå er å komme igang med dette året, og alt det som da kan dukke opp av likt og ulikt. Det er nok å ta tak i, og deler av året vil uansett bli travelt nok når det gjelder mye av dette. Jeg legger nok ikke alltid så mange planer, men jeg vet å ta tak i mulighetene når de måtte dukke opp, og det vet jeg at de gjør. Så lenge tida går så vil ting hele tida skje.

Arne Schulze med sitt firma, Soundwaves, Chicago sommeren 1987.

For de med ønske om å ha tilgang til fila for utskrift eller annen bruk så er det to PDF-filer tilgjengelig:

Lav oppløsning på den følgende PDF-fila:

Høy oppløsning på den følgende PDF-fila:

Namm LA Convention Center 1998, fra standen til Gretsch.

Når det er gjort er det kun å brette opp ermene og så komme igang med dette året som sagt. Det vil bli både nytt og gammelt, ulike temaer og en hel del annet som kan dukke opp underveis. Man vet som sagt aldri, men det man vet er at man gjerne tar vare på det som måtte passere, og i det skal jeg nok et stykke på vei også klare å formidle videre ut underveis. Jeg har dessuten en hel del liggende som jeg trenger til å klargjøre, og det er ting jeg kommer til å spre litt ut gjennom hele dette året. Man får i alle fall nok å gjøre, og siden man rår over den egne tida fullstendig nå så skal det nok bli produsert en del i løpet av dette året også. Dessuten – om noen skulle se et potensiale i dette så er jeg klar for nye oppdrag når som helst. Jeg har også en del ideer om ting jeg kan tenke meg å strekke inn i denne tida, godt koblet opp mot det arkivet man allerede har, og hvor perspektivet begynner å bli en del tiår for å si det slik.

Legg inn en kommentar