K-Devices Shaper 2 plug-in

K-Devices Shaper 2

K-Devices slipper Shaper 2, en effekt plug-in. K-Devices er en innovativ utvikler av ulike verktøy til musikkapplikasjoner, og de har nå som sagt sluppet Shaper 2 som del av sin Phoenix-serie av plug-ins for VST/AAX/AU – Mac/Win. Shaper 2 er et kreativt verktøy som kombinerer deres klassiske wave-shaper med en innovativ multi FX-prosessor. Den ble spesielt designet for å tillate brukeren og redefinere, eller totalt ødelegge, enhver avart av en lydkilde.

Shaper 2 er satt sammen av flere ulike moduler som kan omarrangeres i en hvilken som helst orden.

Glitch Gate, nå med en Smooth parameter.

Waveshaper med fem inspirerende funksjoner: Muffin, Multistress, Cracker, S&M og Bits&Samps.

En transformeringsmodul med Clip, Wrap, Fold og sFold funksjoner.

Resonator/Kort delay, som kan agere som et comb filter også.

Et nytt tillegg til versjon 2 legger til et Lopass/Hipass filter noe som gjør det mulig for brukeren ytterligere å finstemme den prosesserte lyden.

K-Devices Shaper 2

Shaper 2 gjør det mulig for brukeren å legge til en personlig destruktiv vri til lydarbeidet. Vektlegge basslinjer ved å tilpasse Waveshaper seksjonene: Blend & Color, eller øke Clips verdien. Dette er for øvrig noe som vil virke kjempefint på trommer og akustiske perkusjonslyder. Blås litt digital kulde inn i dine synther med S&M og Bits&Samps funksjonene, eller øk litt på Wrap og/eller Fold verdiene. Legg til uforutsigbare dynamiske glitcher takket være den eksklusive Glitch Gate funksjonen.

En del tilleggsegenskaper:

Modular Structure – Dra- og innspillingsmoduler som du måtte ønske. Skap og lagre ulike kjeder for ulike behov.

Graphics – fortsettelsen av et klassisk oscilloskop, to skjermer viser den eksakte funksjonen du benytter for å prosessere de innkommende lydene.

I/O – du velger hvordan du ønsker å mate Shaper 2 og hvordan du vil mikse den ved å bruke Gain og Mix parametere.

Shaper 2 er en del av Phoenix-serien med plug-ins fra K-Devices, og det er en serie som benytter seg av klassiske effekter som et springbrett for dype og intuitivt kreative lydverktøy. Det beveger seg videre fra K-Devices opphav i Max for Live, og Phoenix-serien med plug-ins kan kjøres på ulike plattformer. De er tilgjengelige som VST, AU og AAX for både Mac og Win, og virker sammen med en rekke instrumenter og stilarter. I stand til å forsyne familiære effekter så vel som eksperimental og vilkårlig lydforming. Phoenix-serien med plug-ins er en ny vri når det gjelder essensielle plug-ins.

Som sagt er den tilgjengelig for VST/VST3/AAX og AudioUnit, og det virker på enhver 64 bits kompatibel DAW, Mac OS 10.9 og høyere samt Windows 8.1 og høyere. Lanseringsprisen, som løper fram til 25. april 2021 er euro 39,00 Prisen etter den datoen vil være euro 59,00. Mer om Shaper 2 og hva denne plug-in kan gjøre finner du her – https://k-devices.com/products/shaper2/ – og der gis det også en del lydeksempler som kanskje kan gi deg en og annen nyttig ide.

Legg inn en kommentar