Concerts.Cafe

Kalenderen for april 2021 hos Concerts.Cafe

Og fra San Diego helt sør i California kommer det en sak introdusert av EnterTalk Media. Det er noe de kaller Concerts.Cafe™, det første konsertstedet som vil servere artistmerkede kaffedrikker og billetter til strømmekonserter – med det som gjerne beskrives som Immersive lyd og 360-graders innholdsopplevelser. Immersive lyd er betegnelsen på lyd som er oppslukende, noe som enkelt og greit betyr at den kommer til deg fra alle kanter og vinkler. Jeg tar det med her som noe enhver kan sjekke ut på egenhånd, og kanskje også som et idegrunnlag noen kanskje kan trekke noe ut av også her i Norge. I denne tida kan det se ut som man må bruke en hel del tid på å være litt mer kreativ når det gjelder alternativene enn i normale tider.

De mener sjøl at de har skapt den første unike online konsertopplevelsen for fans av musikk og elskere av kaffe – det er snakk om en nettbasert plattform som er satt opp for å koble billetter til livemusikk med en artistorientert nettbasert butikk med konsumerbare varer. Enkelt og greit vil det bety at de kommer til å tilby show og konserter innenfor alle genrer, og noen av de fineste organiske smakstilsetningene i kaffe og te som er tilgjengelig. Dette er ment å være en ny vei til litt ekstra inntekt for artister og grupper som virkelig har fått smake baksida av tiltakene som har vært gjennomført stort sett over hele verden gjennom ett års tid nå. Concerts.Cafe tilbyr gourmet, artistmerkede konsumerbare varer og on-demand (når det passer for den enkelte) eller livestrømmet musikkinnhold for tilhengere av de enkelte artistene eller musikk på et generelt grunnlag. Det hele blir lansert i april dette året, og den første konserten er allerede denne dagen, fredag 9. april 2021, og 24. april 2021 er det en strømmet konsert med Myron McKinley Trio, en hyldest til Chick Corea, og også den er koblet opp mot varer med artistens navn på. I tillegg til å strømme konsertene mens de holder på, har alle artistene også en mulighet for å selge inn VIP møte og hilse på og andre personlige tiltak som vil kreve en billett, alt sammen koblet opp mot varer under den enkelte artistens navn. Varene er kanskje ikke så interessante fra Norge, bare frakta vil ta knekken på det alene, men det er jo andre sider ved dette som kan være en mulighet for å kunne oppleve noe nytt kanskje, og på det viset være med på å støtte opp om tiltaket.

Som sagt så starter det hele opp 9. april 2021, og da er det Kimba Light livestrømming & Misty Valley varianten av en lett til medium brent signaturkaffe som gjelder. Kimba Light er et tropisk afro-kubansk band med høy energi og svært dansbar. De er basert i San Diego og de kan tilby en blanding av salsa, timba, merengue, bachata, reggaeton, hip-hop og funk. Fans som kjøper billett til strømmingen vil få 25 prosents rabatt på Kimba Light signaturkaffen, om det kjøpes sammen.

18. april 2021 kommer så Virtual Happy Hour Jazz Series som blir presentert av Chuck Dennis. Episode 1 vil presentere ulike jazzartister som vil delta i en koffeintilsatt jamsession, og de vil være tilgjengelige for å snakke med publikum via en interaktiv chat. Denne episoden vil presentere Darryl Walker, Johnny Britt, Nils, Blake Aaron, Kay-Ta og vil ha som vert Jammin’ Jay Lamont.

20. april 2021 er det et gratisshow med Garth Dennis og Blaze Mob – koblet mot Garth Dennis Jamaican Bold Blend kaffe og Blaze Mob Smoke & Fire Blend kaffe. Dette er Concerts.Cafe som arrangerer en spesiell 420 feiring med reggaelegenden Garth Dennis og Blaze Mob.

24. april 2021 dukker som allerede nevnt Myron McKinley Trio opp med sin hyldestkonsert til Chick Corea. Bandets medlemmer har tid fra band som Earth, Wind & Fire, Jacksons og David Foster, og de vil gjøre sitt ypperste for å skape en så intim atmosfære som mulig for å feire livet og musikken etter Chick Corea. Det vil bli spesialarrangementer av mange av sangene hans, så vel som intervju med bandet om deres egen personlige erfaring med Chick Corea og hvilken rolle han hadde på deres musikk og karrierer. En del av billetter kjøpt til dette arrangementet vil gå til Fisher Center For Alzheimer Research Foundation.

25. april 2021 er det et nytt innslag i Virtual Happy Hour Jazz Series, nok en gang presentert av Chuck Dennis. Episode 2 vil også bringe inn flere jazzartister, og nok en gang med muligheter for å chatte med de enkelte musikerne i løpet av seansen. Denne episoden vil presentere Tom Browne, David P. Stevens, Will Donato, Sharon Marie Cline og vil igjen ha Jammin’ Jay Lamont som vert.

30. april 2021 vil det bli holdt en International Jazz Day. Da vil Concerts.Cafe presentere en gratis jazzfestival som vil foregå gjennom hele dagen for å feire den internasjonale jazzdagen. Det vil bli ni timer med musikk – hvor jazz vil bli spilt fra 12 på dagen til 21 på kvelden. Det er Californiatid, så der må dere legge til ni timer fra Norge for å være på plass fra starten av, som jo er klokka 21 vår tid.

Ønsker du mer informasjon om billetter til strømmekonserter, de enkelte artistenes signaturkaffe og mer fra Concerts.Cafe tar du turen innom – https://concerts.cafe/ – der vil du finne alt du trenger å vite.

Legg inn en kommentar