Epiphone Jared James Nichols «Gold Glory» Les Paul Custom

Jared James Nichols

Noe mer nytt fra Nashville, og nok en gang er det fra Epiphone, et varemerke Gibson har lagt en hel del arbeid inn i å løfte skikkelig opp nå. Det som slippes fra deres side med det varemerket på holder i helt utmerket standard i dag, og kan utmerket godt være et valg for svært mange – ikke minst om man har et ønske om ikke å legge for mye igjen i forbindelse med kjøpet. Nok en gang er det snakk om en signaturmodell, og det er en som allerede har hatt en modell ute som kommer ridende inn på nytt. Det er snakk om Jared James Nichols, og hans Jared James Nichols «Gold Glory» Les Paul Custom, og den er allerede nå tilgjengelig for kjøp over hele verden. Siden det er snakk om en Epiphone betyr det også at den ikke vil være avskrekkende priset – det er snakk om $ 699,00 i USA, og bruker du tigangen er du nok ikke veldig langt unna hvor den vil havne i Norge. Din musikkhandel vil helt klart kunne svare på det.

Jared James Nichols «Gold Glory» Les Paul Custom

Epiphone beskriver seg sjøl som det ledende tilgjengelige gitarmerket for enhver scene, og i hvor stor grad du vil være enig i det vet du nok en hel del mer om etter å ha prøvd ut noen av disse modellene. Denne Jared James Nichols «Gold Glory» Les Paul Custom er en variant av hans tidligere sorte «Old Glory» Les Paul Custom signaturmodell. Jared James Nichols deler dessuten sitt opprinnelige hjemsted med Les Paul. Jared James Nichols «Gold Glory» Les Paul Custom kommer med en klassisk 1955 Les Paul-type Kropp med en dobbel gylden aldret finish. Den er utstyrt med en enkel Seymour Duncan P-90 pickup, komplett med «dogear», eller hundeører om du vil. Gripbrettet er av ibenholt, og det er satt opp med de rektangulære innleggene man gjerne forbinder med en Les Paul Custom. Dessuten også Grover Rotomatic stemmemekanikk og en EpiLite koffert.

Jared James Nichols «Gold Glory» Les Paul Custom

«Gold Glory er et ikon av en gitar,» sier Jared James Nichols. «Mellom dens vakre tone og glitret fra gullet, er den noe som både tar pusten av deg og som framstår som særlig fresk. Den er enkel og kraftfull, en komplett klassiker, dog rotfestet i vår egen tid. Jeg er stolt av å kunne fortsette mine «Golden Days» med denne nye utrolige signaturmodellen. Jeg kan knapt vente på en anledning til å bringe denne gitaren ut i verden og inn i hendene til gitarister som er på jakt etter sin egen unike stemme. Enkelt sagt, «Gold Glory» inspirerer meg til å spille, skape og yte mitt aller beste.»

Jared James Nichols «Gold Glory» Les Paul Custom

«2021 vil bli et stort år for Jared James Nichols,» sier Elisabeth Heidt, direktør for det som kalles Cultural Influences hos Gibson Brands. «Vi er så inspirerte av evnene til Jared og vi kan knapt vente på å lytte til og støtte opp om hans nye album. Jared James Nichols representerer alt det vi er hos Epiphone og vi er stolte av å ha han som del av vår familie, og ikke minst for å bringe den neste evolusjonen av Jareds gitar til hans fans.»

Jared James Nichols «Gold Glory» Les Paul Custom

Gjennom de siste årene har Jared James Nichols, en sanger, låtskriver, musiker og rockeartist, med base i Nashville, Tennessee, opptrådt på mer enn 400 spillejobber over hele verden sammen med sitt band. Han er godt kjent for sin høyenergiske plekterløse spillestil. Jared James Nichols undertegnet sin første platekontrakt med Black Hill Records – et nytt selskap dedikert til rock og eid av Round Hill Music og distribuert over hele verden av The Orchard – og han vil slippe mer ny musikk i slutten av dette året. Den reisende stjernen startet sitt første samarbeid med Epiphone i starten av 2019 med sin første signaturmodell noensinne, nemlig «Old Glory» Les Paul Custom med en ibenholtsort finish som raskt ble en bestselger hos Epiphone.

Han snakker om sin nye signaturmodell på Instagram – https://www.instagram.com/epiphone/ – og han har også en video ute på YouTube som også presenterer han og «Gold Glory».

Jared James Nichols kan også annonsere at han vil bringe seg sjøl og bandet sitt ut for sin første livekonsert på mer enn ett år. Det skal foregå lørdag 8. mai 2021 fra klokka 15:00 østkysttid i USA, for oss er det snakk om klokka 21:00 på den samme kvelden. Vi ligger som kjent litt foran disse amerikanerne. Du finner mer om den konserten her – https://www.ursalive.com/jared-james-nichols – prisen er ti dollar for tilgang.

Jared James Nichols «Gold Glory» Les Paul Custom

Alle fotos og videoer er levert av Epiphone.

Legg inn en kommentar