MEC – RockStands – PedalSafe

MEC JJ Pickups
MEC JJ Pickups

Noen nye produkter blir nå gjort tilgjengelig av Framus & Warwick, og noen av de underavdelingene, eller varemerkene, man finner når det kommer til det firmaet. En av disse er MEC, som er deres divisjon for utvikling, design og produksjon av pickuper og elektronikk til de instrumentene de bygger – produkter som de også leverer til enhver som måtte ønske å gjøre noe av det til en del av sin egen hverdag. I januar i år, på Winter NAMM, presenterte de nye pickuper fra MEC med børstede deksler. Disse produktene er nå klare for markedet. Den komplette oversikten og prisene finner man enten via Framus & Warwicks eget nettsted for dette – https://shop.warwick.de/en/search?sSearch=mec+brushed – eller via forhandlere av musikkutstyr. Dette er pickuper som kommer som et resultat av halvannet år med utvikling som har foregått hos Framus & Warwick, og de leveres forgylt, sort og i sølv finish. Sluttproduktene innebærer en rimelig omfattende andel håndarbeid. Dette er pickuper som vil være tilgjengelig som P, J, PJ, MM og såpestykkevarianter for 4, 5 og 6-strengsbasser, og alt leveres som enten enkeltstående pickuper eller som del av ulike sett. De egenutviklede pickupene har blitt godt mottatt av markedet, og denne siste serien har allerede vært inkludert i modeller i Custom Shop / Masterbuilt serien med basser fra Warwick. Framus & Warwick er heller ikke fremmed for å ta imot forespørsler fra de som måtte ønske å benytte disse pickupene i instrumenter de sjøl bygger. Da holder det å ta kontakt med dem via epost – info@mec-pickups.de – for de som måtte være nysgjerrig på det.

MEC PJ sett Pickups
MEC PJ sett Pickups

Utvalget til MEC er i dag omfattende, og de kan levere produkter som gitarpickuper, basspickuper, pickup for kontrabass, potter, brytere, kontakter og ulike deler som kretskort, batteriholdere og skjermspray.

MEC MM Pickup
MEC MM Pickup

Utover det kan de, når det gjelder pickuper, levere ting som: ST type pickuper med krom eller gull deksel. P90 type pickuper med krom eller gull deksel, humbuckere med krom eller gull deksel, Framus Vintage Atlantic gitarpickup, pickup for jazz gitar, komplett utstyrte plekterbrett, såpestykke pickuper for 5 og 6-strengsbasser, Vintage single coil og humbucker basspickuper med krom eller gull deksel og pickup for elektriske kontrabasser, som også kan leveres for kjevhendte.

MEC Soapbar Pickup
MEC Soapbar Pickup
MEC Soapbar Pickup

Som sagt, gå til nettstedet for en komplett presentasjon av produktene som er nevnt her. Det finner du her – https://www.mec-pickups.de – mens detaljene rundt butikken er listet litt lenger opp. Du kan med fordel også gjøre dette til en sak for din egen musikkhandler – det er først når den er borte du virkelig vil merke til hva slags nytte den var!

RockStand 3E, en modul snudd for å holde en V-type gitar

RockStand er det neste, og det er også produkter som ble vist fram i forbindelse med Winter NAMM i år. Nå er produktene klare for markedet, og du finner dem her – https://shop.warwick.de/en/search?sSearch=RockStand+modular+multiple – som er butikkfronten til Framus & Warwick, men utover det er dette også produkter det vil være mulig å få kjøpt i en hvilken som helst musikkhandler.

RockStands 3E med utvalg

Dette er noe, og modulære, stativer for gitarer og basser. De kan enkelt slås sammen for transport. Alle Multiple RockStands leveres i sort utførelse med myke deler av antrasitt. Framus & Warwick mener sjøl at det de har kommet opp med nå er noen skikkelig geniale produkter. Den bekreftelsen må hver enkelt komme fram til for egen del i måte med disse produktene. At de er gjennomtenkte er det ingen tvil om, og det med en tradisjonell tysk grundighet i bånn.

RockStand 3E sammenslåttt og klar for transport

Alle RockStands har en teleskopisk mekanisme for bedret mobilitet. Alle stativene for elektrisk gitar kan enkelt snus rundt for å tilpasses V-type gitarer. Kommer med hjul med brems eller fothvilere (ikke minst for ekstra lange V-type gitarer), som også er tilgjengelig separat. Verktøy for montering og tilpassinger av RockStand eller ekstrautstyr er inkludert. Alle stativene for akustiske gitarer har holdere som kan holde to elektriske gitarer eller basser hver.

RockStands låsbare hjul for stativene

De følgende Multiple RockStands vil være tilgjengelig fra mai 2020:

RockStands 3E klar for tur

Modell 3E Multiple stativ for opp til tre elektriske gitarer eller basser.

RockStands 6E

Modell 6E Multiple stativ for opp til seks elektriske gitarer eller basser.

RockStands 9E

Modell 9E Multiple stativ for opp til ni elektriske gitarer eller basser.

RockStands 4A

Modell 4A Multiple stativ for opp til fire akustiske gitarer (også for elektriske gitarer og basser).

RockStands 2A3E

Modell 2A3E Multiple stativ for opp til to akustiske gitarer og opp til tre elektriske gitarer eller basser.

RockStands kommer med nødvendig verktøy for å tilpasse stativer til eget bruk

Alle disse Multiple RockStands kan enkelt bli ombygd eller utvidet med separat tilgjengelig ekstrautstyr. Mer informasjon om alt dette finnes på – https://www.w-distribution.de – hvor man går gjennom alle detaljer i forbindelse med RockStands. De er tilgjengelige nå, for de med behov for noen stativer for instrumenter på scene, øvingslokale eller studio – eller hjemme for den saks skyld.

PedalSafe
PedalSafe med QuickMount og nødvendige skruer
PedalSafe
QuickMount
QuickMount montert på en pedal
QuickMount går kvikt på og av et RockBoard brett
QuickMount fra undersiden

PedalSafe er en ny serie med produkter som også for første gang ble presentert på Winter NAMM i år. Dette er produkter som de har søkt, og blitt innvilget, patent på over hele verden – det er litt hvor viktig Hans Peter Wilfer mente dette var. PedalSafe er en serie med produkter som er utviklet for å beskytte effektpedaler fra et høyst ufrivillig skyll øl, eller noe annet med muligheter for å skade slikt utstyr. PedalSafe er utviklet av transparent mykplast og den plasseres enkelt over hver enkelt pedal slik at ingenting vil komme fram til pedalen fra utsida. Det er fortsatt enkelt å koble til og fra kabler, samt å komme til for å justere innstillingene på pedalen. Det gjør at pedalene kan plasseres trygt på pedalbrettet, godt beskyttet fra øl, skitt, støv og svette, mens du er opptatt med å få musikken ut til publikum. Hvert enkelt PedalSafe cover festes enkelt til en monteringsplate under effektenheten, som igjen sørger for å feste pedalen trygt til pedalbrettet ved hjelp av skruer eller borrelås. Dessuten er PedalSafe også kompatibel med RockBoard QuickMount systemet utviklet av Framus & Warwick, og hver enkelt PedalSafe er også tilgjengelig med en passende QuickMount monteringsplate for bruk med RockBoard serien. Med QuickMount slipper man å ta i bruk skruer eller borrelås. Da får man en løsning som enkelt kan festes til og tas fra et Rockboard, og alt dette – både PedalSafe og QuickMount – leveres i formater som er tilpasset det som finnes av pedaler på markedet i dag. Fra RockBoard får man også et produkt kalt CableFix for å holde orden på kablene dine. RockBoard PedalSafe og QuickMount vil være tilgjengelig fra enden av juni i år.

Legg inn en kommentar