Epiphone

Epiphone Inspired by Gibson

Det er en hel del som har foregått innenfor den organisasjonen som er Gibson under det siste året. Noe av det kunne man utmerket godt ane konturene av under NAMM i fjor, og det var utvilsomt en helt annen og langt mer optimistisk og oppløftet stemning når man var innom rommet deres i tredje etasje da. I år er det tilbake på den samme plassen, og dette året kan de også vise fram hva det har gjort med Epiphone, og det er faktisk ikke småtteri. Det er noen helt klart viktige grep, som helt klart burde ha gode muligheter i dagens marked. Gibson har nemlig foretatt en opprydding innenfor modellsortementet til Epiphone, og spesielt deres nye Epiphone Inspired by Gibson serie burde friste en hel del. Både har de et hyggelig prispunkt sammenlignet med det samme fra moderfirmaet, men det er også modeller som nå står fram som langt mer gjennomførte enn tidligere under Gibsons ledelse. Jeg tror dette er viktig for Gibson, for skal de nå et bredere publikum for sine instrumenter var man nødt til å ta noen slike grep.

Epiphone Les Paul Custom og Les Paul Special TV Yellow

Bå er det et nytt slagord som gjelder i forbindelse med markedsføringen av Epiphone, og det er – Epiphone «For Every Stage», med nye gitarer og en helt ny energi. «Siden 1883 har Epiphone instrumenter satt standarden for tilgjengelig autensitet. Enten du er i ferd med å lære din første sang hjemme i ditt eget soverom, eller om du skulle rocke en massiv scene, så har Epiphone alltid vært der, på hver eneste scene og for hver eneste scene,» sa James «JC» Curleigh, CEO hos Gibson.

Epiphone SG med Maestro

Og i år vil Epiphone så følge med Gibson og ringe inn en ny æra med en triumferende retur i forbindelse med Winter NAMM 2020, ifølge Gibson, og de mener sjøl at 2020 vil ta Epiphone til det neste nivået når de nå viser fram nye modeller, lanserer nye samlinger og artistsamarbeid i forbindelse med instrumenter som de mener vil pleie nye musikere på tvers av generasjoner, kjønn og sjangre når det gjelder musikk. De er veldig klare på at 2020 markerer en helt ny mulighet for Epiphone for å gi alle de som skal selge disse instrumentene en god titt på hva som er i vente når det gjelder nye samlinger og signaturmodeller. Og ut fra det man har sett så langt kan det virke som om de kommer til å få helt rett i nettopp det.

Epiphone Les Paul Special TV Yellow i bruk på soverommet

«Vi er i ferd med å utvikle Epiphone og vi kommer med et helt nytt utseende og nye samlinger med instrumenter. Vi går tilbake til det grunnleggende ved å samle det hele i Epiphone Originals og Epiphone Inspired by Gibson,» legger Cesar Gueikian, salgssjef hos Gibson, til. «Les Paul sjøl startet opp med å jobbe med sin egen massive elektriske gitar på fabrikken til Epiphone på 14. gate i New York City tilbake i 1941. Det kulminerte i gitaren kalt The Log, som inspirerte Gibson til å skape Les Paul modellen ti år seinere, mest sannsynlig den mest ikoniske gitaren noensinne. Vi betaler tributt til denne arven og spesielt til Gibsons gylne år med Epiphone Inspired by Gibson samlingen, som inkluderer originale og moderne samlinger som følger det samme fundamentet som vi etablerte hos Gibson.»

Epiphone SG Special i Pelham blå

Epiphone Inspired by Gibson samlingen tilbyr fans klassiske Gibson-modeller som Les Paul, SG og ES-335, alt sammen til en hyggelig pris. Disse instrumentene er designet etter de originale tegningene hos Gibson. Epiphone Inspired by Gibson inkluderer et Kalamazoo hode, oppgradert elektronikk og finisher tvers igjennom Les Paul Junior, Les Paul Special, SG Special, Les Paul Standard ’50, Les Paul Standard ’60, SG Standard ‘60, SG Standard 61, SG Standard m/Maestro, Designer Collection Explorer, Firebird og Flying V så vel som en Les Paul Studio og Les Paul Modern.

Epiphone Texan, bygd i Bozeman, Montana, USA

«Vi lanserer den nye Epiphone Original Collection for å gi musikere den autensiteten de ønsker og for å kunne fortelle en av de største gitarhistoriene noen gang,» understreker Mat Koehler, sjefen for produktutvikling hos Gibson. «Epiphones originaler var helt framme i forbindelse når vi opplevde folk, blues og rock ‘n roll revolusjonene. Vi er virkelig opprømte over å kunne vise fram den første bølgen av Epiphone Originals i forbindelse med Winter NAMM 2020.»

Epiphone Texan i Antique Natural

Epiphone Original Collection inneholder nye og klassiske akustiske og elektriske instrumenter som fans av Epiphone over hele verden har gjort seg avhengig av for ethvert steg i sin karriere. For første gang på flere tiår lanserer når Epiphone en Epiphone som er bygget i USA, og de startet med modellen kalt Texan, som blir bygget i Gibsons fabrikk for akustiske instrumenter i Bozeman i Montana. Siden 1958 har Epiphone Texan vært en inspirasjonskilde noen av verdens fremste låtskrivere inkludert Paul McCartney og Peter Framton.. Nå bli Texan igjen produsert i USA. Ur av massivt tre, X-spanter og 25,5 tommers skalalengde for en kraftfull tone ifølge Gibson. Epiphone Made in USA er tilgjengelig i Antique Natural og Vintage Sunburst.

Epiphone Masterbilt

Bestående av Epiphones mest ikoniske akustiske gitarer fra 60-tallet, blir de nye Epiphone Masterbilt Original serien bygd på den andre sida av Stillehavet, med gode gamle teknikker og inkluderende modeller som Texan, Frontier og Excellente. Epiphone Masterbilt Acoustics både ser godt ut og spiller helt utmerket, og det til en hyggelig pris.

Andre debuter inkluderer Epiphone Uptown Kat, ES Collection og den neste generasjonen med ES-type archtopper, Les Paul og SG Muse Collection som adresserer begynnere og avanserte musikere i nye finisher med moderne egenskaper som er ment å skulle appellere til både kvinner og menn. Uansett hvilket nivå en skulle befinne seg på så mener Epiphone at de har en modell og et prisnivå som møter deres behov. Det er bare å følge med, og så se til å gripe fatt i dem når de dukker opp i din lokale musikkforretning, så får du sjekke disse modellene i fred og ro, for så å avgjøre om dette i det hele tatt er noe for deg – det er nevnt i det minste.

Legg inn en kommentar