Avolites

Avolites Titan Mobile

Avolites, som noen nok kjenner utmerket godt til som leverandør av styringssystemer for lys har nå tatt det hele et skritt videre i samarbeid med Pioneer.

Avolites, som er en av lederne innenfor det beste når det gjelder styringsmiksere for lys, media servere, nettverksprodukter og dimmere for underholdningsindustrien, har nå annonsert et samarbeid med Pioneer DJ PRO DJ LINK for både Titan og Ai plattformene. Dette er spennende nytt som gjør det mulig for brukerne å motta feedback fra en DJ til sine miksere. Det inkluderer blant annet Pioneer DJ Waveform Display som gjør det mulig for operatøren å se live bølgeformer CDJ’er i arbeidsvinduet og Pioneer BPM trigger som gir operatøren muligheten til automatisk å trigge BPM mastere direkte fra en valgt CDJ i oppsettet.

Avolites Titan Mobile

Avolites strever kontinuerlig med å finne fram til nye, stabile og konstruktive egenskaper som vil gi brukerne de beste forestillingene basta. Denne siste integrasjonen med Pioneer DJ kommer til å omdefinere visuell kontroll i klubverden siden det vil gjøre det mulig for operatøren å fokusere mer på å skape solide inntrykk og former istedet for manuelt å trykke på de enkelte executor knappene eller legge inn verdier. Det fjerner også en hel del gjetting for operatører i forbindelse med forestillinger og forenkler det hele, slik at det visuelle alltid vil være i synk. Applikasjonen er en direkte løsning, noe som fjerner behovet for kompliserte oppsett og Pioneers PRO DJ LINK BRIDGE håndterer all kommunikasjonen, noe som eliminerer enhver mulighet for at integrasjonen skulle skape situasjoner med Pioneer DJ systemet i seg sjøl. Programvaren er kompatibel med Pioneers CDJ-2000NXS2, DJM-900NXS2, DJM-TOUR1, CDJ-TOUR1 med recordbox DJ programvare. Avolites har planlagt å annonsere Titan v13 på NAMM 2020 med en oppføling kort etterpå også for Ai 12.1.

Avolites Titan Mobile

«Den direkte integrasjonen med konsollen gjør systemet raskt og også enkelt å sette opp, noe som vil gjøre det ideelt for tilfeldige jobber og klubbkonserter. Jeg er spent på hva folk vil gjøre med integrasjonen og de mulighetene vi vil ha for ytterligere integrasjon med Pioneer i framtida,» sier Fraser Stockley, sjefutvikler av programvare hos Avolites.

Avolites Titan Mobile

«Hos Avolites er vi pasjonerte rundt det å kunne levere innovative nye egenskaper til våre brukere som hjelper dem til å nå de absolutte høydene når det gjelder deres kreativitet og håndverk,» sier Paul Wong, direktøren hos Avolites. «Det å synkronisere DJ med lys og video vil tillate en langt mer nøyaktig visuell forståelse av DJ’ens sett. Vi er veldig spente på det å kunne jobbe sammen med Pioneer DJ slik at vi kan sørge for at våre respektive teknologier blir integrert og vi ser helt klart fram til å høste erfaringer fra inspirerte forestillinger fra våre globale brukere.» Avolites har planer om å presentere disse oppdateringene i løpet av kommende sommer sammen med deres siste oppdateringer av programvaren for Titan og Ai. PRO DJ LINK vil bli kompatibel med Pioneer DJ profesjonelle DJ oppsett, Avolites Titan konsoll og Ai media servere via deres gratis tilgjengelige spesialapp, PRO DJ LINK Bridge.

Legg inn en kommentar