NAMM 2020 – Gibson/Slash – Warwick

Slash med Gibson J-45 November Burst

Gibson tar samarbeidet med Slash videre med Les Paul Standarder i ulike finisher som Anaconda Burst, November Burst, Appetite Burst og Vermillion Burst, og utgave av J-45 utviklet i samarbeid med Slash. Serien vil inkludere to J-45 modeller og fire Les Paul Standard modeller, alle utviklet i tett samarbeid med Slash.

Gibson NAMM 2020 Slash Collection

Dette var et samarbeid som ble annonsert 9. januar 2020 – slippet av Gibson første Slash Collection. Den offisielle premieren vil skje på hva de kaller Gibson Experience Space i forbindelse med NAMM i Ballroom A i tredje etasje på Anaheim Convention Center.

Gibson NAMM 2020 Slash Collection

Hver enkelt Slash Collection Les Paul Standard kommer med en AAA-lønnetopp, en massiv mahogni kropp og Slash egne personlige detaljer som en C-profil hals, signatur «Slashbucker» pickuper, fargekoordinerte detaljer for mekanikken, håndkoblet elektronikk med oransje kondensatorer og en brun koffert med vintage detaljer. En detalj som går igjen som et eksklusivt valg for samlingen er truss rod deksel med signaturen til Slash og Slashs egen «Scully» tegning på baksida av hodet. Et blankt truss rod deksel ligger i kofferten, for de som måtte ønske den opsjonen. De er utstyrt med Slash Ernie Ball strenger og fire Slash Jim Dunlop Tortex plektre. Slash Collection Les Paul Standard vil være tilgjengelig med fire ulike finisher – November Burst, Appetite Burst, Vermillion Burst og Anaconda Burst.

Gibson NAMM 2020, de to J-45 modellen i Slash Collection

Slash Collection Gibson J-45 Standard kommer med blanding av tradisjonelle detaljer og moderne egenskaper inkludert en spesialtilpasset Slash-avrundet hals med C profil. Et feitere og mer moderne gripbrett med en 16 tommers radius og komplettert med en LR BaggsTM VTC pickup for en naturlig akustisk lyd. Eksklusivt for Slash Collection er Slash egen «Scully» signaturtegning på baksida av hodet. Slash signatur på truss rod dekselet med et blankt deksel i kofferten og fire Slash Jim Dunlop Tortex plektre. Slash Collection J-45 Standard er tilgjengelig i November Burst og Vermillion Burst.

Gibson NAMM 2020 Slash Colletion Les Paul Standard i Anaconda Burst

«Det å utvikle min nye samling sammen med det nye teamet hos Gibson har vært virkelig spennende,» sier Slash. «Kvaliteten og grundig i forhold til detaljer er på et nytt nivå, og disse gitarene reflekterer virkelig hva jeg spiller live og i studio. Jeg tenker gitarister vil bli inspirert av det vi har satt sammen.»

Slash med den komplette Gibson Slash Colletion for 2020

«Det å jobbe med Slash er en ære og å utvikle hans egen Gibson Collection var en fantastisk reise. Slash er en perfeksjonist og en gitar nerd akkurat som meg, og den nye Slash samlingen er en sann refleksjon av han,» sier Cecar Gueikian, salgssjef hos Gibson.

Slash med en Gibson Slash Colletion Appetite Burst

Slash vil dra på veien til sommeren med sin nylige annonserte Gibson Slash Collection når han går sammen igjen med sine kolleger i Guns N´Roses i forbindelse med den neste delen av deres Not In This Lifetime turne.

Warwick Gnome forsterkere

Warwick Gnome forsterkere for NAMM 2020

På dette årets vintershow i Anaheim vil Warwick også bringe inn en serie med forsterkere for bass under betegnelsen Gnome. Dette er kun topper, og som navnet antyder er det snakk om relativt kompakte enheter. Det dukker opp tre modeller dette året i Anaheim.

Warwick Gnome med utgangseffekt på 200 watt, og den vil være klar for levering fra mai 2020. Warwick Gnome i (m/ USB interface) også den med en utgangseffekt på 200 watt, og den vil være tilgjengelig fra august 2020. Warwick Gnome i Pro (m/ USB interface) med en utgangseffekt på 300 watt, og den vil også være tilgjengelig fra august 2020.

Warwick Gnome er en enkeltkanals bass topp med kontroller for gain, bass, mellomtone, diskant og master. De har også en balansert XLR utgang med en brytbar jordsvitsj, en clip limiter og sikring mot feil. Minimumslasten på disse forsterkerne vil være 4 ohm.

RockBoard PedalSafe

RockBoard NAMM 2020 nyheter og nytt RockBoard nettsted

RockBoard PedalSafe

Det profesjonelle RockBoard-systemet inkludert tilleggsutstyr som moduler etc. som har blitt introdusert under de siste årene har blitt mottatt med stor entusiasme blant musikere over hele verden. Dette året vil RockBoard serien bli utvidet og påplusset med en hel del interessante nye produkter, og alt vil være tilgjengelig over hele verden fra april 2020.

RockBoard PedalSafe

RockBoard PedalSafe & QuickMount er et par ting. Med PedalSafe sørger man for at pedalene er beskyttet mot alt som måtte dukke opp av øl og all mulig annen dritt som kan dukke opp. Det er et transparent plastdekke med avtakbare lokk slik at man har tilgang til kontrollene og jackene på pedalene. De beskytter pedalene dine og holder dem i perfekt stand. PedalSafe blir festet ved hjelp av klemmer som festes med skruer eller ved hjelp av borrelås.

RockBoard QuickMount

RockBoard Pedal Safe er også kompatibel med RockBoard QuickMount systemet og hver enkelt PedalSafe er også tilgjengelig med den passende QuickMount monteringsplate for bruk med RockBoard serien. QuickMount monteringsplater er tilgjengelig for et utvalg pedalfasonger uten bruk av borrelåstape. Skru dem ganske enkelt til bunnplaten av pedalen og fest med de eksisterende skruene, eller bruk de noe lenger som følger med. Deretter er det bare å klikke dem på plass i ditt RockBoard brett og det er like enkelt å ta dem løs ved hjelp av QuickRelease verktøyet. Det er dessuten også en ny CableFix som holder kablene dine på plass.

RockBoard DUO 2.2

RockBoard serien vil også bli utvidet med nye modeller i april med modellene DUO 2.2, TRES 3.0, TRES 3.2 og QUAD 4.3. Dimensjonene på de fleste andre RockBoard brettene har blitt optimalisert og noen nyttige egenskaper har blitt tillagt.

RockBoard MOD 4

Nye RockBoard Moduler dukker også opp. MOD 4 er en unik alt-i-ett trådløst gitarsystem og patchbay for pedalbrett. Den kobler til instrumentet ditt via 2,4 GHz ISM båndet for bruk over hele verden sammen med effektene dine. Rekkevidden er cirka tretti meter (uten hindringer). En trådløs sender så vel som monteringsskruer og låsemuttere er inkludert.

RockBoard MOD 7

MOD 7 er et profesjonelt audiointerface og patchbay med AD/DA konverter. Det er ikke behov for noen spesielle drivere eller applikasjoner. Har en 6,3 mm / XLR kombo inngang, 4 x 6,3 mm TRS Thru / 3,5 mm TRS Thru, USB type A kontakt for tilknytning til PC/MAC, bypass svitsj for bruk uten datamaskin, 2 x 6,3 mm jack TS utgang, XLR DI utgang, 6,3 mm / 3,5 mm TRS fotbryter kobling, strømforsyning via USB (er ikke inkludert), inkludert monteringsskruer, låsemuttere, TX nøkkel og USB kabel.

RockBoard Power MOD 7S
RockBoard Power MOD 180 – dette er et tidlig bilde som sier 150. Noe annet vil synes på NAMM

RockBoard Power MOD 7S og Power MOD 180 er kraftforsterkere for pedalbrett med klasse D forsterkere. Begge modulene har to kanaler som det kan brytes mellom, en tre-bånds EQ med -/+ 12 dB cut/boost per kanal, to ulike tonestacke (gitar eller bass), en minimumslast på 4 ohm (på begge utgangene), en bvelbar høyttaleremuleringssvitsj, inngangsstrøm på 36 volt DC med et forbruk på 1.500 mA Utgangseffekten på MOD 7S er 75 watt inn i 4 ohm, mens MOD 180 yter 180 watt i 4 ohm.

RockBoard ISO PowerBlock V 16

RockBoard ISO PowerBlock V 16 er mye lik PowerBlock V 10 modellen, men med flere tilkoblinger og flere egenskaper. PowerBlock V 16 er en strømforsyning som kan benyttes over hele verden for strøm til effektpedaler med seksten isolerte og stabiliserte strømuttak og utskiftbare strømplugger.

RockBoard ALS-5
RockBoard ALS-8

RockBoard ALS-5 og ALS-8 er hensiktsmessig looper/svitsjer for pedalbrett med optokoblet basert relé svitsj (sann bypass). DIP svitsjer for å aktivere FX loops, to svitsjbare RockBoard Natural Sound Buffers (pre og post, individuelt svitsjbar for hver loop) og utgang til stemmeapparat som velges via fotbryter. ALS-5 gir fem loops og en separat svitsjbar loop for en volumpedal, mens ALS-8 tilbyr åtte looper og en separat svitsjbar loop for volumpedal, svitsjbare buffere og en double tracking delay for utgang 2.

RockBoard StageTuner ST-01

RockBoard StageTuner ST-01 er et kromatisk stemmeapparat i pedalform for elektriske instrumenter. ST-01 er utstyr med en skjerm med 25 segmenter, en separat utgang for hørbar stemming, stemmeomfang fra A0 (27,5 Hz) til C8 (4.166 Hz), en referansefrekvens fra 432 til 445 Hz (i 1 Hz enkeltsteg), en detuning funksjon med tre innstillinger (b / bb / bbb) og en nøyaktighet på +/- 1 cent. Strøm blir forsynt av et 9 volt batteri (følger med) eller en separat 9 volt DC strømforsyning.

RockBoard StageTuner ST-02

RockBoard StageTuner ST-02 er et rackmonterbart kromatisk stemmeapparat for elektriske instrumenter. Den kan monteres inn i et 19 tommers rack eller på et pedalbrett takket være de avtakbare rackørene. ST-02 har et lyskraftig LED display med en front som ikke skinner, et stemmeomfang fra B1 (15,44 Hz) til C8 (4.166 Hz), en stemmenøyaktighet på +/- 1 cent, to displayinnstillinger: normal eller strobe, en referansefrekvens fra 432 Hz til 445 Hz i 1 Hz steg, en bypass fotbryter i fronten, en kalibreringsknott på fronten for valg av referansefrekvens, kompatibilitet med QuickMount for RockBoard montering (solgt separat).

RockBoard Slider Plug

RockBoard Slider Plug er et fikst lite tillegg i katalogen til RockBoard. Den er for å kunne koble pedaler så tett som mulig på et brett. Det er en forgylt 6,3 mm mono plugg på begge sider med en lengde mellom de to pluggene på tolv millimeter. Offset mellom de to pluggene kan justeres fra 0-20 millimeter. Tilgjengelig forgylt eller forkrommet.

Slik ser den nye nettsida til RockBoard ut

RockBoard Premium Flat XLR kabel. Dette er en kvalitetskabel av det flate slaget som ikke bygger særlig mye høyde. Den leveres i lengder på 30 cm, 60 cm, 90 cm, 300 cm, 600 cm og 900 cm. Ytterligere detaljer er noe de vil komme tilbake til i løpet av de kommende ukene, så her er det bare å følge med – eller følge sidene deres – https://www.rockboard.de – på Nettet for å finne ut en hel del mer,

Legg inn en kommentar