Framus & Warwick – NAMM 2020

Graph Tech bassmekanikk på Warwick

Det meldes fra Tyskland og Warwick at de vil utstyre alle sine Warwick Custom Shop/Masterbuilt basser med Graph Tech Ratio bassmekanikker. Slik Warwick ser det er disse mekanikkene hva de beskriver som «Non Plus Ultra» og teknisk sett de beste som er tilgjengelige på markedet akkurat nå.

De gjør en aldri så liten justering med de mekanikkene de benytter på sine basser, og det er at de utstyrer dem med knotter av tre, som alltid matcher gripbrettets treslag og fargen. Framus Custom Shop / Masterbuilt og Pro Serien med instrumenter har blitt utstyrt med Graph Tech Ratio mekanikker for en god stund allerede, Custom Shop / Masterbuilt gitarer også med treknotter, Pro serien med normale metallknotter.

Mer informasjon om alt dette finner dere på – www.warwick.de – og vil dere vite mer om Graph Tech finner dere det her – www.graphtech.com – og derfra kan dere bla dere videre.

Også dette året vil Warwick presentere en hel utmerkede bassnyheter ved sin stand #4636 på NAMM Show i Anaheim.

Warwick LTD nyheter for NAMM 2020

Warwick Thumb NT LTD 2020 Masterbuilt

Masterbuilt Custom Shop Warwick NT LTD 2020 Masterbuilt.

For Masterbuilt LTD 2020 modellen har Warwick Custom Shop I Markneukirchen i Tyskland valgt en 34 tommers lang skala Thumb NT, som kan bestilles som en 4 eller 5 strenger, høyre- eller venstrehendt instrument. Det som fanger øyet med denne modellen er kroppen i kombinasjon med det matchende hodet gjort av kraftig mønstret mahogni, med en silkematt finish. Halsen av Wenge, med laminat av mahogni blir knuttet til kroppen ved hjelp av en gjemt gjennomgående halskonstruksjon. Gripbrettet av vill mahogni er utstyrt med 26 bånd av bronse og med punktinnlegg av abalone. Andre detaljer inkluderer ting som Graph Tech Ratio mekanikk, forgylt isenkram, Just-A-Nut III sadel av messing, aktive MEC J/J pickuper med børstede metalldeksler, aktiv Warwick to-veis elektronikk med oppladbart litium batteri, en to-delt Warwick stol og Warwicks S-Security låser. Den anbefalte utsalgsprisen på en Warwick Thumb NT LTD 2020 Masterbuilt 4-strengs bass er Euro 4.699,-. Den anbefalte utsalgsprisen på en Warwick Thumb NT LTD 2020 Masterbuilt 5-strengs bass er Euro 4.999,-. Det vil kun bli bygget 25 stykker av disse for verden av dette instrumentet.

Warwick Thumb LTD 2020 BO Teambuilt

Teambuilt Pro Series Warwick Thumb LTD 2020 BO Teambuilt.

Som under tidligere år vil Masterbuilt LTD modellen bli akkompagnert av en «Made In Germany» Teambuilt Pro Series instrument. Like attraktiv som sin Masterbuilt motpart, vil Thumb LTD 2020 BO Teambuilt bli tilgjengelig som en 34 tommers skale 4 og 5 strengs bass, og som høyre- og venstrehendt. Kroppen er gjort av mahogni med en tommes tykk topp av mahogni burlmønster med en naturlig silkematt finish. Den laminerte Ovangkolhalsen er påskrudd, og den kommer med et kraftig mønstret gripbrett av mahogni og er utstyrt med 24 bånd. Andre detaljer er Warwick mekanikk, forgylt isenkram, Just-A-Nut III sadel, aktiv MEC J/J pickuper, aktiv 2-veis Warwick elektronikk, to-delt Warwick stol og Warwick S-Security låser. Den anbefalte prisen på Warwick Thumb LTD 2020 BO Teambuilt 4-strengs bass er Euro 2.699,-. Den anbefalte prisen på Warwick Thumb LTD 2020 BO Teambuilt 5-strengs bass er Euro 2.799,-. Og av dette instrumentet vil det kun bli produsert 100 stykker på verdensbasis.

Framus 5/51 Studio Parlor

Framus 5/51 Studio Parlor for NAMM

Den nye Framus 5/51 Studio Parlor er visuelt, teknisk og sonisk et høydepunkt, som er like anvendelig for arbeid i studio som for live opptredener, øving eller innspilling i et hjemmestudio. Framus 5/51 Studio Parlor kan ikke nekte for en viss optisk likhet med Framus Legacy Parlor FP 14, men som en akustisk-elektrisk vil Framus 5/51 Studio Parlor representere en spesiell konstruksjon.

Framus 5/51 Studio Parlor

Topp og rygg av Framus 5/51 Studio Parlor er gjort av laminert lønn, den limte halen (C profil) av lønn og gripbrettet av ibenholt. Framus 5/51 har en skala på 24,75 tommer, 18 medium bånd av nikkel, sadel av bein, Framus Alnico V mini humbucker med passiv elektronikk og kontroller for volum og tone, Framus Vintage kontrollknotter og en jazz-type gitarstol av tre. Framus 5/51 vil bli tilgjengelig som en høyrehendt modell i finisher som Black Solid High Polish, Honey Sunburst transparent High Polish og Burgundy Blackburst Transparent High Polish. Mer info finner du hos – www.framus.de – om denne og alt annet Framus.

Warwick 2020 RockBass Corvette Multi Scale

NAMM Show 2020 RockBass Corvette Multi Scale 5 strengs bass

RockBass Corvette Multi Scale 5 strengs bass lover å gi deg optimal spillbarhet, ergonomi og lyd med sine skråstilte bånd. Lo lavere strengen sitter jo lenger er den – og jo høyere jo kortere. Skalalengden varierer fra 35,5 til 34 tommer (902 mm til 864 mm).

Warwick Corvette 2020 RockBass Multi Scale

RockBass Corvette Multi Scale 5 strengs bass kommer med en rød kropp av or med en figurert lønnetopp, påskrudd lønnehals med laminater av Ekanga og et gripbrett av Wenge med ekstra sølvbånd med høyt innhold av nikkel og en sadel av grafitt. Andre detaljer er passive MEC pickuper av Soapbar-typen, aktiv RockBass 2-veis elektronikk med volum, balanse, diskant og basskontroller. To minisvitsjer for å svitsje humbuckerne (serie/enkel coil/parallell), standard dome speedknotter, Warwick mekanikk, Warwick sikkerhetslåser, en to-delt Warwick stol, forkrommet isenkram, Warwick Red strenger og Nirvana sort transparent silkematt finish. Bassen vil bli levert i en Starline RockBag og vil bli tilgjengelig kun som høyrehåndsmodell.

MEC børstede Soapbar pickuper

NAMM Show MEC pickuper med børstede metalldeksler

De helt nye MEC bass pickupene med børstede metalldeksler er i følge Warwick unike på verdensmarkedet, med en nobel finish og optimalt beskyttet mot interferens og skader. Dette er et resultat av 1,5 år med utvikling som har gått inn i disse eksklusive pickupene, som vil bli tilgjengelig fra februar 2020 i gull, sort og sølv finisher.

MEC MM-type pickup

MEC bass pickupene med børstede metalldeksler representerer et absolutt kvalitetsprodukt, et unikt produkt, som blir produsert for hånd på Warwicks fabrikk. Tilgjengelig i denne serien vil bli P, J, PJ, MM og Soapbar typer pickuper for 4, 5 og 6 strengs basser, både som sett og også individuelt. Lyden og kvaliteten på pickupene korresponderer med dagens MEC pickuper, som har oppnådd en solid status på markedet. Warwick bruker allerede disse pickupene som standard på alle Custom Shop / Masterbuilt bassene.

De er dessuten også åpne for forespørsler fra andre produsenter som måtte ha et ønske om å sende ut sine instrumenter med MEC pickuper. Det er bare å ta kontakt med Warwick via epost.

Produktutvalget til MEC er temmelig omfattende, og man vil finne gitar pickuper, bass pickuper, kontrabasspickuper, bass elektronikk (passiv og aktiv), potter, svitsjer, kontakter, ulike deler som kretskort, batteriholdere og skjermspray.

MEC P/J pickuper

Utover dette har MEC også det følgende i katalogen. ST type pickuper med forkrommet eller forgylt deksel. P90 Soapbar pickuper med forkrommet eller forgylt deksel. Humbucker pickuper med forkrommet eller forgylt deksel. Framus Vintage Atlantic gitar pickuper. Jazzgitar pickuper. Komplett ferdig oppsatte plekterbrett, Soapbar Bass pickuper for 5 eller 6 strengs basser. Vintage singelcoil og humbucker bass pickuper med forkrommet eller forgylt deksel. Elektriske kontrabasspickuper, også for venstrehendte instrumenter.

Det komplette utvalget av MEC er tilgjengelig fra deres nettbutikk – https://shop.warwick.de – for de som måtte ønske å sjekke ut priser og produkter. Kvaliteten på produktene er det ingenting å si noe om, ei heller lyden de er med på å produsere og når man sjekker prisene finner man at tyskerne faktisk ikke er så ille der heller. Mer info om pickupene finner du her – https://www.mec-pickups.de – for å sjekke utvalget av produkter.

RockStands Multiple Modell 3E

NAMM Show 2020 – nye RockStands

Alle gitarister og bassister kan nå erfare de gode egenskapene i de nye og ultimate stativene fra RockStands med deres nye Multiple RockStands. Disse Multiple RockStands tilpasses nesten enhver gitar eller bass, de er fleksible, sammenleggbare, stabile og enkle å transportere. Alle Multiple RockStands er sorte med antistatiske puter. På den andre siden er det konstruksjonen og utvidelsene til Multiple RockStands, utviklet fullstendig i Tyskland, som er det virkelig geniale i følge Framus & Warwick, som jo står bak dette varemerket.

RockStands Multiple Modell 3E sammenslått

Alle RockStands har en teleskopisk mekanisme for økt mobilitet. Alle stativene for gitar kan flippes slik at de også kan tilpasses V-type gitarer. Hjul med lås eller fothviler (for ekstra lang V-fasong) er også tilgjengelig separat. Verktøy for montering og endringer på RockStands eller annet utstyr er inkludert. Alle stativene for akustiske gitarer har holdere som kan tilpasses to elektriske gitarer eller basser hver seg.

RockStand Multiple med tre elektriske og to akustiske gitarer

De følgende modellene vil være tilgjengelig fra mai 2020. Modell 3E – for up til tre elektriske gitarer og/eller basser. Modell 6E – for opp til seks elektriske gitarer og/eller basser. Modell 9E – for opp til ni elektriske gitarer og/eller basser. Modell 4A – for opp til 4 akustiske gitarer (også for elektriske gitarer eller basser). Modell 2A3E – for opp til to akustiske gitarer og opp til tre elektriske gitarer eller basser.

Tilleggsutstyr for RockStand Multiple, som hjul og en hel del annet gjør tilpassing rimelig enkelt.

Alle de nevnte Multiple RockStands kan enkelt bli tilpasset eller utvidet vie separat tilgjengelig ekstrautstyr. Personalized Multiple RockStands for f.eks. tre akustiske gitarer + en elektrisk, fire elektriske + en akustisk, sju elektriske + en akustisk eller seks elektriske + to akustiske er alt sammen ting du sjøl enkelt kan tilpasse. Alle Multiple RockStands kan bli utvidet og bygd ut med tilleggsutstyr som hjul med brems, mellomrom, stativforsterkere og RockStand elektrisk eller akustiske gitar sett. Mer info finner du her – www.w-distribution.de – om både disse stativene og alle de andre som finnes i sortimentet deres.

Legg inn en kommentar