Genelec 4430 Smart IP høyttaler

Genelec 4430 Smart IP høyttaler

Genelec har introdusert en ny høyttaler nå, modellen har fått betegnelsen 4430, og det spesielle med denne modellen er at den er i stand til å levere lyd over IP. Det er snakk om en to-veis aktiv høyttaler, og det er deres første modell som inkluderer deres egen Smart IP teknologi. Den kombinerer høy kvalitet på den lyden som kommer ut av høyttaleren med fordel som en enkel CAT kabel gir. Genelecs Smart IP tilbyr brukere og integratorer kraft, fleksibilitet, kostbesparelser og enkelhet når det kommer til installasjon. Hva er det så Genelec med sin 4430 Smart IP høyttaler kan tilby?

Det hele styres ganske enkelt via an app

     Lang levetid og total holdbarhet, og den blir produsert ved å ta i bruk sertifiserte og varige metoder.

     Sort, hvit og 120 RAL spesialfarger for finish og tilpassing til ulike miljøer.

     Kvaliteten på lyden som kommer ut er klasseledende. Det er Genelec.

     Kompatibel med både Dante og AES67 IP strømmer.

     PoE+ teknologi, som leverer kompromissløs lyd med imponerende SPL.

     Smart IP Manager applikasjon med gjennomkjenning av enhet, EQ verktøy for romtilpassing, systemorganisering og monitorering av status.

     Kapasitet for tilnærmet uendelig antall rom, soner, høyttalere og lydkanaler.

     Ukomprimert lyd med lav grad av forsinkelse med sub-mikrosekund synkronisering for et solid akustisk lydbilde.

     Public API kommandosett for å tillate enkel integrasjon med husets automasjonssystemer.

     Produsert ved bruk av sertifiserbare og holdbare metoder, for lang levetid og total varighet.

     Genelec kan også tilby en hel del ulike monteringsløsninger.

Viss det lyder interessant er Genelec, eller Benum i Norge, mer enn interessert i å bli en del av prosjekter du måtte ha for framtida. Genelec kan opplyse at det allerede er en hel del temmelig omfattende prosjekter rundt omkring i verden som er i ferd med å sette opp løsninger basert på Smart IP løsningen til Genelec. Det gis noen eksempler på hjemmesidene til Genelec for de som gjerne vil vite mer om hva dette kan tilby – https://www.genelec.com/smart-ip – utover det kan nok garantert den norske representanten svare på alle spørsmål man måtte ha. Music Hall of Fame i Helsinki har jobbet tett sammen med Bright i forbindelse med installeringen av mer enn 120 av Genelecs nye 4430 høyttaler over hele det museet.

Genelec 4430 Smart IP høyttaler og en enkel CAT kabel

Med PoE så har Genelec gjort dette veldig enkelt. PoE står ganske enkelt for Power over Ethernet, og det er alt som kreves for å drive disse høyttalerne i ulike installasjoner. Det at det ligger IP i bånn åpner også for en hel del utvidede muligheter i framtida, og det er noe som helt klart ikke vil gjøre disse høyttalerne mindre interessante for svært mange brukere.

Legg inn en kommentar