Sadowsky – Framus & Warwick

Sadowsky – Framus & Warwick

Det er virkelig ikke umulig at dette kan bli temmelig spennende i enden. Akkurat det finner man nok ut av etter at det har virket en stund. At det er interessant er det helt klart ingen tvil om. Det er snakk om noe som garantert kan komme begge parter til gode faktisk. Hva er det så snakk om?

Sadowsky – Framus & Warwick

Jo, dert er snakk om Sadowsky og Warwick. I svært mange år konkurrenter på bassfeltet. For de som skal gjøre et valg når det gjelder instrumenter vil da nok også fortsatt være det i lang tid framover, men på et helt annet vis, for når vi kom fram til midten av desember dette året kunne Sadowsky og Warwick gjøre en felles annonsering, noe som foregikk i hovedkvarteret til Framus & Warwick i Markneukirchen i Tyskland.

Sadowsky – Framus & Warwick

Det som foregikk i Markneukirchen 16. og 17. desember i år var at det ble annonsert et samarbeid mellom disse to firmaene når det gjaldt den nye serien med basser fra Sadowsky. Det som har foregått er at Sadowsky og Framus & Warwick har blitt enige om både produksjon og distribusjon av den nye serien fra Sadowsky. For det første vil den nye serien bli produsert hos Framus & Warwick i deres meget avanserte fabrikk i Markneukirchen, en plass som må oppleves for virkelig å sette pris på de kvalitetene som går inn i det hele – her er det ingenting som blir overlatt til tilfeldighetene.

Roger Sadowsky var til stede for å forestå presentasjonen av den nye serien, og det ble også gjennomført en tur gjennom produksjonslokalene for å vise hvordan produksjonen av disse modellene ville foregå. Med denne avtalen vil Roger Sadowsky få tilgang til et produksjonsapparat og en ekspertise i den sammenhengen som han helt klart vil nyte stor fordel av. For Framus & Warwick betyr det at de vil få inn produkter til sin portefølje som nok vil treffe en del av de mer tradisjonelle bassistene litt nærmere basen. Disse instrumentene skal dessuten også distribueres via det etter hvert så omfattende internasjonale nettverket Framus & Warwick har bygd opp.

Roger Sadowsky og Nicolas Wilfer

Den første anledningen til å komme skikkelig nært innpå denne nye serien fra Sadowsky vil være i forbindelse med NAMM i Anaheim, California fra 16. til og med 19. januar 2020. der vil man også få anledning til å treffe både folket fra Framus & Warwick og sjølsagt også Roger Sadowsky.

Framus Idolmaker D-serie

FRAMUS IDOLMAKER D-SERIEN

Fra Framus kan det også meldes at de nå har sluppet en D-serie av sin Idolmaker modell, og denne vil bli levert i burgunder blackburst transparent finish, høyglanspolert.

Framus Idolmaker D-serie

Framus Idolmaker debuterte som en modell rett ut av deres egen Custom Shop Masterbuilt linje, noe som ble utvidet noe seinere med en Teambuilt German Pro serie. Det at Framus nå også kan tilby en Idolmaker i D-serien betyr at man kan tilby denne modellen i tre helt ulike priskategorier, noe som vil gjøre dem mulig for langt flere gitarister. D-serien var klar for markedet fra våren av i år og med denne aktuelle modellen har den også fått en finish som de er meget stolte av.

Framus Idolmaker D-serie

Den er utført i en kropp av mahogni med en topp utført av AAAA flammelønn. Den har en limt mahogni hals med gripbrett av tigerstripet ibenholt. På det gripbrettet finner man 22 jumbo bånd av nikkel og sølv. Sadelen er av grafitt. Den er utstyrt med en Seymour Duncan SH-1n i halsposisjonen og en SH-4b i stolposisjonen. Den har volum- og tonekontroller, en tre-veis pickupvelger, Framus mekanikk, sikkerhetslås fra Warwick, Tune-O-Matic stol og forkrommet isenkram. En gig bag hentet fra RockBags Student Line er inkludert med i leveringen.

Alle elektriske gitarer i den nye Framus D-serien blir produsert i Kina, og det skjer med de samme kravene til kvalitet som man finner i Warwicks RockBass serie. I tillegg gjennomgår alle D-serie instrumenter en grundig gjennomgang og endelig inspeksjon når de kommer fram til lager i Markneukirchen i Tyskland, etter at alle rutiner har blitt fulgt i Kina. De har folk som tar vare på nettopp det i Kina. Det blir kun benyttet tre av høy kvalitet i disse instrumentene, instrumenter som er basert på de gitarene som kommer ut av Teambuilt German Pro serien og Custom Shop modellene. Prisen for denne modellen opplyses å ligge på Euro 969,00. Mer info – http://www.framus.de/en/Framus—Products–Guitars-and-Amps–E-Guitars–D-Series.html – både om denne modellen og alt annet Framus.

Legg inn en kommentar