Samson – Galaxy Audio

Samson AWX.

Samson har sluppet et nytt system, AWX, i et forsøk på å tilby musikere i blåseseksjonen litt skikkelig trådløs frihet. AirLine AWXm Micro UHF Wind Instrument Wireless System, som er hele betegnelsen, er en løsning som er ment å kunne gi profesjonelle blåsere en komplett trådløs frihet når de er ute på spillejobb. AirLine AWX kommer med det siste i trådløs teknologi, hvor den kobler sammen deres ATX clip-om sender med en portabel AR99 mikro mottaker. Liten nok til å gå inn i en hvilken som helst gig bag, så lover Samson at deres AirLine AWXm System vil levere lyd av høyeste kvalitet for blåsere uten å ty til beltepakker eller kabler.

Samson AWX systemet montert med HM60 på en tenorsaksofon.

Senderen, ATX, gjør mulig en temmelig diskret plassering på instrumentet, via et solid feste til schallstykket. Den enkle klipsemekanismen gjør det dessuten veldig enkelt å flytte senderen mellom ulike instrumenter uten å ta hensyn til verken kabler eller beltebokser. ATX er liten nok til at den enkelt får plass i hånda di, og den kommer med et ladbart batteri som vil gi deg opp til åtte timers bruk, perfekt for de lange oppdragene. Til denne hører også HM60, som er en kondensermikrofon som leverer den dynamiske og naturlige lyden fra instrumentet med en bred frekvensgang som løper fra 20 Hz opp til 18 kHz. Denne mikrofonen er i stand til å håndtere lydtrykk på opp til 125 dB. Dette er en løsning som fungerer like godt for messing som for treblås. Karakteristikken er superkardioid, noe som gir god isolasjon av instrumentet samtidig som det reduserer påvirkning fra andre lydkilder. Den unike tre-punkts halo isolasjonsmonteringen minimaliserer mekaniske vibrasjoner og klikkelyder fra instrumentet. Mottakeren, AR99m, sørger for maksimal trådløs klarhet med en rekkevidde på opp til hundre meter. AR99m har tre utganger, ¼, ½ og XLR, noe som gir den kompatibilitet for det meste, samtidig som formfaktoren fortsatt er holdt til det minimale. Med et trykk på en knapp analyserer AR99m de hundre tilgjengelig kanalene og velger den klareste for brukeres plassering. AR99m kan dessuten også bygges opp til et tokanals system ved å koble til en Samson XPD Series USB Digital Wireless System – noe som selges for seg. Mer info kan du få via www.samsontech.com

Galaxy Audio JIB/BT4R.

Trådløst, men i en annen ende, er JACKS in the BOX mottaker, som leveres av Galaxy Audio. Dette er et Bluetooth-produkt, og et stykke produkt som vil gjøre den trådløse hverdagen så enkel som den noen gang har vært ifølge Galaxy Audio. Det er kun å koble til en enkel JIB/BT4R, en dobbel JIB/BT4RS eller stereovarianten JIB/BT8R til lydsystemet ditt og pare den med en telefon, et nettbrett eller en annen Bluetoothbasert avspiller for å kunne strømme Bluetooth-lyd av høy kvalitet til en mikser eller aktive høyttalere. Legg til en Galaxy Audio GPS-8 eller LA4D aktivt line-array, for et komplett portabelt lydsystem.

Front og bakside av Galaxy Audio JIB/BT8R.

Den portable JIB/BT4R er en monofon Bluetooth mottaker med en XLR-kontakt som plugges rett inn i en mikser eller en aktiv høyttaler. Ved hjelp en noen enkle kontroller kobler man det hele sammen via Bluetooth, strøm av og på, og 0 dB eller -10 dB pad for linje eller mikrofonnivåer på inngangen. En lithiumbatteri sørger for å holde det hele i gang i ti timer, og det lades enkelt opp ved hjelp av en micro-USB kabel når det igjen skulle være behov for litt mer juice. JIB/BT4RS inkluderer to JIB/BT4R mottakere for stereoapplikasjoner.

Galaxy Audio JIB/BT8R.

Den kompakte og lette JIB/BT8R er en stereo Bluetooth mottaker i et solid kabinett som inkluderer høyre og venstre XLR og en kvart-toms utgang, en volumkontroll i fronten, knapp for paring, en avtakbar antenne, mikrofonstativ adapter og en 5V/1A DC strømforsyning. En Euro-blokk kontakt tilbyr fordelen med fjernstyrt paring via svitsj. Med en JIB/BT4R eller JIB/BT8R kan DJ-er akseptere sanger fra en gjest i forbindelse med et bryllup eller i en bar eller karaoke. Danse- og aerobicsinstruktører kan strømme musikk til et lydsystem. Vokalister og musikere kan strømme bakgrunnsspor. Skoler kan forenkle musikkavspilling i en gymsal, samling, drama eller musikkforestillinger. Konferansesentre kan gjøre det mulig med strømming av lyd for møter og eventer. Religiøse forsamlinger kan legge til musikk eller innspilt tale raskt og enkelt. Alle tre modellene støtter A2DP og aptX for høykvalitets lyd. Mer info finner du hos www.galaxyaudio.com

Legg inn en kommentar