IK Multimedia – Aquila – Royer Labs

Joe Satriani i sitt studio

IK Multimedia fortsetter med å rulle ut sin nye AXE I/O, og for å gjøre det litt mer effektivt har de nå også rekruttert Joe Satriani. Han har lenge vært bruker av IK Multimedias AmpliTube, så sånn sett var det ikke den store overgangen. Han fikk via AXE I/O litt bedre kontroll med den egne arbeidsflyten. Det er en video ute hvor han snakker litt om hvordan han anvender AXE I/O for sin egen del. Videoen finner du her – https://www.youtube.com/watch?v=GR_F490t8CE&feature=youtu.be – og i den forklarer Joe en del rundt sine egne studiorutiner, og ikke minst hvordan han anvender AXE I/O i eget studio.

AXE I/O front

Samtidig med dette har IK Multimedia annonsert en del oppgraderinger til AXE I/O, oppgraderinger som ikke minst har blitt foreslått at Joe Satriani. En av disse gjør det nå mulig å rute signalet fra Instrument 1 rett til Amp Out. Det gjør det mulig å spille inn både et rent signal og forsterkeren på samme tid, og det uten å ta i bruk en splitter eller ruting gjennom din DAW. Det er nå også mulig å speile Output ½ til Output 3/4, noe som med en gang gjør det enklere å sende et identisk signal til flere kilder. Det er også en ny «Mute» opsjon for Tuner knappen, som gjør det mulig å stemme lydløst.

AXE I/O bakside

Som Joe Satriani sjøl sier det: -«Jeg er lykkelig over å kunne jobbe sammen med IK Multimedia. Jeg har anvendt AmpliTube applikasjonen hjemme, i studio og på flere album. Og nå, løfter AXE I/O det gamet for min del i studioet.» Mer informasjon vil du kunne finne hos IK Multimedia – www.ikmultimedia.com/axeio

Aquilla, den italienske strengeprodusenten lanserer nok en gang spesialstrenger for et utvalg akustiske instrumenter dette året, inkludert klassisk gitar. Det følgende er det utvalget som nå slippes:

Red Series Brasilian Cavaquinho 4D, 3g, 2b, 1d Medium Tension, Euro   7,21

Aquila Red Series Cuatro Set Cuatro Venezuelano B, F#, D, A, Euro   7,29

Aquila Nylgut Ronroco Set Nylgut & Red Series, bb ee bb’ gg dd, Euro   9,00

Aquila Nylgut Oud Arabic 3rd dd .85 mm Sugar Red (Synthetic), Euro   2,50

Aquila Alchemia Classic Guitar Trebles Set Alchemia Trebles, Normal Tensio, Euro   5,00

Aquila Alchemia Classic Guitar Trebles Set Alchemia Trebles, High Tension, Euro   5,00

Aquila Zaffiro Classic Guitar Set Superior Tension, Euro 10,30

Aquila Classic Guitar Special Tuning Set High B Synthetic/Wound (b f#d a e b), Euro 11,31

Aquila Sugar Guitar Set Normal Tension, Euro 15,00

Aquila Sugar Guitar Set Superior Tension, Euro 15,00

Aquila Sugar Guitar Set Extra Tension, Euro 15,00

Aquila Seta Classic Guitar Set Wound Silver, Euro 16,80

Aquila Ambra 2000 Classic Guitar Trebles Set Nylgut Trebles Normal Tension, Euro   4,20

Aquila Ambra 2000 Classic Guitar Trebles Set Nylgut Trebles Light Tension, Euro   4,20

Aquila Kids Ukulele Set, GCEA Soprano, Concert, Tenor High G, w/o Book and Sticker, Euro   8,30

Alle prisene som her listes er de pris til sluttbruker i Europa, inkludert avgifter, hva dette vil havne på i Norge er helt ut avhengig av lokal distribusjon – disse prisene er de Framus & Warwick opererer med i sin distribusjon. Mer info fra deres side finner du her – www.w-distribution.de og vil du vite mer fra kilden går du til – https.//aquilacorde.com – at de leverer til et bredt spekter er godt kjent allerede.

Royer Labs dBooster

Fra Royer kommer det et nytt produkt som helt klart vil være av interesse for alle som sitter på båndmikrofoner, eller dynamiske for den saks skyld, og som gjerne kunne tenke seg å få litt mer bling ut av disse. Det er nettopp hva Royer Labs dBooster vil gjøre. Royer Lab dBooster er en avansert booster av linjesignal for passive båndmikrofoner og dynamiske mikrofoner. Det er en enhet som er bygd opp med komponenter av høy kvalitet og en design ikke ulik den man finner i den første delen av en virkelig god mikrofon forforsterker. Påstanden fra Royer Labs er at dBooster er den reneste, stilleste og mest stabile phantomforsynte in-line boosteren tilgjengelig hvor som helst.

Blant egenskapene er:

  • 12 dB og 20 dB svitsjbar gain
  • Ultralav støy, ultralav forvrengning
  • Klasse A, høyimpedant inngangssteg
  • Lavimpedant utgang vil håndtere langs kabler og kabelsplittere
  • Bygd for studio og live bruk

Det er også en video ute på Nettet hvor gitaristen Shawn Tubbs demnonstrerer dBooster i aksjon – https://www.youtube.com/watch?v=hiJrB0cxpLo&feature=youtu.be – og dette er et produkt som ikke minst vil være noe å tenke seriøst på for de som anvender en del dynamiske mikrofoner i studio. En dBooster kan langt på vei være en meget viktig problemløser i den forbindelsen, og vel verdt å sjekke grundig ut for egen del. Det er da man gjerne vil finne ut at det bor en hel del mer i en dynamisk mikrofon enn det man først hadde antatt. Når det gjelder båndmikrofoner kommer uansett Royer Labs med en hel del egen erfaring. Tar man turen innom Royer Labs egne nettsider gis det en hel del mer informasjon der, samt noe om hvor man kan få tilgang til denne enheten – https://royerlabs.com/dbooster/ – en liten sak, ja, men noe som utmerket godt kan løse store problemer.

Legg inn en kommentar