Shure – PRS

Shure MV-88 + Video Kit. Mikrofonen befinner seg nederst i bildet. I bakkant er det en USB utgang, som sammen med to to medleverte USB-kablene gir tilkoblingsmuligheter nok i dagens verden.

Egentlig ingen nyhet i seg sjøl, ikke minst fordi mikrofonen som er en viktig del av dette produktet fra Shure har vært på markedet en stund allerede. Det er snakk om Shure MV-88, en mikrofon på en Lightningkontakt som passer rett på en iPhone eller iPad med den type kontakt. Det var greit så lenge Apple leverte produkter med en slik kontakt. Det nye produktet fra Shure forsvarer det, samtidig som det tar det hele ut litt bredere ved å gjøre det tilgjengelig via standard USB. Det er da snakk om MV-88 + Video Kit. Det er pakkeløsning som gir deg både mikrofonen og det nødvendige utstyret for å gjøre opptak ved hjelp av en smarttelefon til en langt smidigere løsning. Det hele kommer med et etui som rommer det som kreves på en meget fin og effektiv måte. Pakken inneholder et Manfrotto PIXI kamerastativ, telefonklemme og skofeste for mikrofonklipset, USB C og Lightning kabler, noe som gjør det mulig å komme i gang med en gang det hele er ute av esken. Shure leverer også et par Apper som går utmerket godt sammen med MV-88 + Video Kit, nemlig ShurePlus Motiv for lyd- og videoopptak. Har sjøl brukt en MV-88 en stund, og at den leverer er det ingen tvil om. Med MV-88 + Video Kit får man i tillegg en pakke som også sørger for at videoopptakene kan bli meget strøkne, og da med helt topp lyd. Lyden tas opp ved opp til 24-bit ved 96 kHz, og det er også mulig å styre karakteren av opptaket via App, noe som gjør det mulig å velge mellom flat frekvensgang via en som er tilpasset sang og til en som er optimalisert for tale. Mikrofonen i seg sjøl tar opp via et åttetallsmønster og har en effektiv frekvensgang som løper fra 20 Hz til 20 kHz. Det er en mikron som helt klart fungerer ypperlig i forbindelse med alt fra øving til konserter, og begynner man å bruke den til opptak er det ikke umulig at resultatet også kan legges til en endelig produksjon heller. Om innholdet er viktig vil i alle fall ikke Shure MV-88 stå i veien for formidlinga.

PRS, Paul Reed Smith GO KIT for gitarister.

PRS hadde med det et knippe gitarer dette året også, noe jeg vil presentere i billedform under. Det jeg nevner her er det sett med praktiske hjelpemidler som Paul Reed Smith hadde satt sammen for både å gjøre hverdagen litt enklere for den enkelte gitarist og også sørge for at man holder instrumentene sine i tipp topp stand til enhver tid.

PRS Tonare Grand akustisk gitar
PRS SE-A40E akustisk gitar
PRS Private Stock
PRS Private Stock
PRS Private Stock
PRS Private Stock
PRS Private Stock, med en halvveis skråstilt skala
PRS halvakustisk tolvstrenger
NAMM er absolutt et sted for å komme helt innpå og bli litt privat med alt man gjerne vil vite noe mer om, ta og føle på ikke minst
PRS studier
PRS studier
PRS studier
PRS Santana Retro signaturmodell

Paul Reed Smith, Paul’s Guitar, var også godt synlig på standen deres på NAMM. Det er en modell som leveres som både bygd i Maryland så vel som en rimeligere modell, SE, gjort i Østen.

Legg inn en kommentar