Ny plattform – NAMM 2019

Noen har kanskje så langt fått med seg noen av de ebøkene jeg har produsert i kjølvannet av en del arrangementer med startsted i industrien for musikkinstrumenter og lydutstyr, og en hel del mer til tider også. Det som nå vil dukke opp, og det vet dere jo når dere har kommet så langt som til denne plassen, er også en blogg. Årsaken er enkel nok, for så lenge Apple ikke ser ut til å slippe iTunes og iBooks for flere plattformer så blir det hele litt vel trangt til tider. Jeg vil fortsatt gjøre ebøker, og jeg vil også sørge for at de som måtte ønske disse skal få tilgang på den som PDF-filer, slik jeg har gjort det så langt. I utgangspunktet er dette alt sammen ting som ikke er ment å skulle belaste mottakeren med annet enn den pinen det må være å gå gjennom noe av dette etter hvert som det dukker opp.

Det hele setter i gang fra onsdag av, 23. januar, og deretter går det fram til og med søndag 27. januar. Noe nytt vil nok dukke opp dette året også, og en del av det vil bli gjenstand til en og annen gjennomgang i denne bloggen underveis. Bildet jeg har inkludert denne gangen er helt klart ikke hentet fra dette året. Det er hentet fra et Winter NAMM for en god del år siden nå. Undertegnede har vært til stede på disse arrangementene siden 1986, og er fortsatt like engasjert i alt hva dette er – hvor ikke minst det sosiale har hatt en enorm betydning under de årene som har gått. Det har faktisk til tider vært en fordel å være norsk i den jungelen, man har gjerne blitt betraktet som noe eksotisk faktisk. Kanskje litt uvanlig med tanke på det utgangspunktet man har, men for de man har truffet i dette miljøet har ideen om kulde, snø og is, samt vikinger, vært med på å sette standarden. Akkurat det har man ikke nektet noen, noe annet ville bare vært dumt. Man får ta det man kan få med seg på lasset.

En ting er de ambisjonene man måtte ha, noe ganske annet virkeligheta når man først treffer bakken. Fordelen er jo at man har gjort dette i noen år nå, og det er faktisk utrolig godt å vite at jeg gjennom dette formatet ikke vil ha noen som helst filtre som kan bremse eller begrense på noe som helst vis. Om noen skulle ha noen spesielle behov, eller ønsker om noe man burde sette fokus på, så er det bare å melde dette – jeg vil i så tilfelle gjøre mitt beste for å få alt slikt på plass.

Det jeg hadde et ønske om nå var kun å melde at jeg nå vil være tilgjengelig også via blogg. Så sørg for å abonnere på denne slik at dere får med dere det som måtte dukke opp framfor meg i den tida som kommer!

Legg inn en kommentar